Volg ons via
 
kinderen, kleren en verkleedpartijtjes
1 Reacties
Bericht is Afgesloten
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
annemarysGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:2


--
15 jun 2010 09:17
  <!-- @page { margin: 2cm } P { margin-bottom: 0.21cm } -->

  Gisteren komen Lisa en Kim binnen met Elke ons buurmeisje en zegt ' mama mogen we boven spelen op mijn kamer ' ja is goed meiden. Alle meiden gaan naar boven, hoor ik opeens een gerommel ik roep naar boven of alles goed is, ja hoor alles goed. Belt de moeder van Elke op dat ze vraagt of ik haar naar huis wil sturen. Ik roep Elke en het duurt even en duurt even, dan komt ze naar beneden en trekt snel een bodywarmer aan en zegt nog even gedag en gaat naar huis toe.

  Ik roep de meiden naar beneden zodat we ook zo gaan eten.


  Het valt mij al op dat Lisa andere kleren aanheeft, ' Lisa waar zijn je kleren die je aanhad naar school ' Lisa kijkt mij aan 'mama heb limonade gemorst en toen waren mijn kleren nat' ik zeg tegen haar dat ze het volgende keer gewoon eerlijk moet zegen. ' waar liggen die kleren nu zeg ik tegen haar 'Jasmijn ' in de wasmand mama ' ik zeg dat het goed is.

  Die avond komt de moeder van Elke op visite voor de koffie opeens zegt ze ' weet jij dat Elke kleren aanhad van Lisa en vermoedelijk dat Lisa de kleren van Elke ' ik zeg nee en vertel wel dat het me wel opgevallen was dat ze andere kleren aanhad. De buurvrouw zegt ' toen ze thuis kwam had ik even niks de gaten, bij het eten zat ik te kijken naar de t-shirt en op een of andere manier klopte het niet en ze zat continue te wiebelen met haar kont en benen het leek of wel moest plassen. Ik vragen maar nee hoor mama. Na het eten, blijf ik toch naar die t-shirt kijken en denk nog steeds hier klopt iets niet, ik kijk toch even goed naar de t-shirt en deze blijkt te klein voor haar te zijn, ze voor haar t-shirts 1 maat en deze was duidelijk een kleinere maat. Ik kijk naar broek, en ja hoor ook de broek is niet van haar wegens een kleinere maat. Ik vragen wat ze gedaan hebben, zegt ze dat een verkleedpartijdje hebben gedaan '


  Ik loop naar boven met de buurvrouw kijk ik in de kamer, een grote zooi, overal kleren die Lisa en Kim druk aan het opruimen zijn (proppen in de kledingkasten) , ik kijk Lisa en Kim aan en vraag wat ze gedaan hebben en Lisa en Kim zegen ook dat ze een verkleedpartij hadden gedaan. Wij lachen natuurlijk, dit kunnen alleen onze meiden doen. Lisa is wat kleiner dan Elke en daarom zat Elke tijdens het eten te wiebelen wegens de te kleine broek. Lisa had een licht roze t-shirt aan met korte mouwtjes (die dus van Elke was) en Elke had een witte t-shirt met lange mouwtjes aan (die dus van Lisa was, later bleek deze dus van Kim te wezen. ) .

  Achteraf had ook Kim andere kleren aan, namelijk die van Lisa. Dit was mij niet eens opgevallen wegens dat we zo met Lisa en Elke bezig waren.


  Het is was zeer verwarrend voor ons wat ze nu gedaan hebben, vermoedelijk hebben Kim en Lisa eerst hun kleren verwisselt en later hebben Lisa en Elke de kleren verwisselt.

  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73073


  --
  15 jun 2010 09:24
  Hoi Annemarys,

  Allereerst welkom op de site.

  Helaas zijn de kinderforums op HuishoudPlaza gesloten sinds de start van www.overkinderen.nl

  Bovendien is voor het melden van leuke en minder leuke dagelijkse belevenissen destijds het topic Koffie bij de buren in forum Koffietafel gestart.

  Ik sluit dus dit topic af.

  Edited by - Sje on 16-6-2010
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  Bericht is Afgesloten


  Nieuwste reacties