Volg ons via
 
Helpdesk nieuwe HHP
Je bent nu hier : Forums > Algemeen > Uitprobeer forum
Pagina 11 van 13 << < 910111213 > >>
128 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72934


--
27 jan 2011 09:37
Als je in zo'n reactie-toevoegen-schermpje zit, de bovenste of de onderste, maakt niet uit, dan kun je sowieso niet even switchen naar een ander topic of bijv. een link in het topic aanklikken want dan ben je je tekst kwijt. Dat heeft in de oude hhp ook nooit gekund (link aanklikken wel, maar switchen naar ander topic niet zonder je tekst kwijt te raken).
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34191


--
27 jan 2011 09:48
Dat kan toch alleen als je nog een scherm opent op je pc.
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72934


--
27 jan 2011 09:50
Ja precies, nog een browser openen en daar ook hhp oproepen dat kan natuurlijk wel.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21771


--
27 jan 2011 10:43
Ik heb niet geswitcht.
Groetjes, kôlleke
JokeGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:6740


--
27 jan 2011 11:14
Ik had het zojuist ook, zonder dat ik iets bijzonders deed.
Dat is niet goed en ik zal Miriam en Jeroen nog eens op dit topic wijzen.

Voor wie hier last van heeft, heb ik een tip: 
Is je tekst ineens weg? Klik dan op de Back-knop van je browser (dat is die pijl naar links, linksboven in je scherm). Dan kom je terug bij je ingevoerde tekst. Selecteer alle tekst met Ctrl-A (dat is Alles) en druk dan op Ctrl-C (dat is Copiëren).
Nu zit de tekst als het ware onder je toetsenbord gevangen. 
Ga nu nog eens naar het topic en begin als het ware opnieuw met je reactie. Alleen, zodra je het lege reactiescherm voor je hebt, druk je op Ctrl-V (dat is inVoegen, plakken). Nu staat je tekst er weer en kun je hem plaatsen.
groetjes, Joke
moderator
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21771


--
27 jan 2011 11:35
Bij mij hielp de Back-knop helaas niet...
Groetjes, kôlleke
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72934


--
28 jan 2011 10:52

Aanvulling op de tip van Joke:

Ook al is het probleem er niet dat langere stukken tekst er niet meer zijn als je het bericht wilt plaatsen, dan nog is het handig om tussendoor af en toe even de tekst die je tot dan toe getypt hebt te kopiëren (je hoeft hem niet eens ergens neer te zetten, de tekst blijft gewoon zoals Joke omschrijft "onder je toetsenbord zitten").

Je internetaansluiting kan er weleens uit vliegen, de site kan weleens plat gaan door werkzaamheden of door storing bij de provider, er kan van alles gebeuren waardoor je je tekst kwijtraakt. En dan heb je in elk geval nog wat je tot dan toe getypt had.

Ik gebruikt die truc altijd voor de zekerheid en dat werkt prima.

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22423


--
30 jan 2011 10:13
Als ik  iemand zoekt, en drukt op leden, kan je een naam invullen, maar dan krijg je weer" biografie" die ik iets niet goed?

JokeGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:6740


--
30 jan 2011 10:59
Ik heb dat uitgeprobeerd, virgo, maar ik krijg egwoon een aanm.
Ik heb geklikt op Leden helemaal rechtsboven in het scherm (naast Mijn Instellingen en Zoek) en toen heb ik jouw naam ingetypt ("virgo"). Dat ging goed.
Deed jij het anders?
groetjes, Joke
moderator
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22423


--
30 jan 2011 05:38
Joke, nu is het gelukt,ik had gedrukt op uitgebreid zoeken ,vandaar.
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 11 van 13 << < 910111213 > >>


Nieuwste reacties