Volg ons via
 
Alles met de fiets
Pagina 3 van 3 << < 123
25 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34691


--
16 nov 2012 07:45
Ik doe de boodschappen ook op de terugweg naar huis, als ik uit het werk kom. Voordeel is dat ik voor de winkel kan parkeren....en niet hoef te vechten voor een parkeerplek dicht bij de winkel. Ik erger me ook dood aan automobisten die bv bij regen voor de winkel hun vrouw uit de auto zetten en voor de winkel weer willen inladen....je smelt toch niet van een paar druppels....???
Oh ja parkeergeld hou ik in mijn zak en tanken...eens per 2 maanden een halve tank.....
Maria1000Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:10460


--
16 nov 2012 10:10
@Virgo, 
We are human beings, not human doings.
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73395


--
17 nov 2012 09:38

@Emootje, dank voor je bezorgdheid om mijn netvlies.

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
-egbertGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:5


--
18 nov 2012 02:29
Ik kijk even niet en gelijk een hele hoop reacties. 

Trouwens, ik veroordeel niemand die de auto gebruikt, laat dat duidelijk zijn. Ik heb ook geen gezin ofzo, dus kan dus makkelijk zonder auto. Ik bedoelde het topic als plaats voor tips en ervaringen voor fietsen als dagelijks vervoer. Ik fiets bijvoorbeeld elke dag naar mijn werk (8-9 km) en de laatste tijd heb ik wel eens zin een net iets andere route nemen, ook al is die een kilometer of 2 langer. Dat maakt het toch ook wel weer iets leuker.
ɑɲaGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:8727


--
18 nov 2012 03:48
Ik werk aan huis, dus woon-werkverkeer is er niet, ik kan best naar mijn praktijk lopen Soms moet ik in het buitengebied van het dorp op huisbezoek, dat zou ik kunnen fietsen maar dat doe ik zelden. Ik heb spullen bij me en heb een strak schema. dan haal ik het niet om te fietsen.

Daar komt bij dat ik niet graag fiets. Of dat nu komt omdat ik geen goed passende fiets heb weet ik niet. Heb ook niet veel zin om veel te investeren in een goed passende fiets want straks staat er een dure grote damesfiets werkeloos in de schuur omdat de maat toch niet de reden blijkt te zijn van mijn niet-graag-fiets-gedrag.

Mijn boodschappen doe ik zoveel mogelijk een keer in de week, ook uit consuminder-overwegingen. Dat is zoveel dat ik het wel met de auto doe. Wat ik eventueel vers moet bijhalen in die week, doe ik lopend of op de fiets, dat dan weer wel.
Groetjes, Anja
HeksGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:14056


--
18 nov 2012 04:20
Spring er ook even in. 

Vroeger toen Ricardo klein was deed ik alles met de fiets, van delfzijl naar appingedam voor de markt, later weer terug in den haag ook nog totdat ik 's nachts ging werken en het eng vond om met de fiets door de haagse binnenstad te fietsen, vanaf die tijd is de de auto mijn beste vriendje geworden. Daarna natuurlijk al die gezondheidsproblemen waardoor fietsen niet meer veilig was/is en de gewenning en het gemak dat ik ondervind van de auto. Heb een nieuwe fiets staan die nooit meer gebruikt wordt.

Mooi woorden zijn niet altijd waar, ware woorden zijn niet altijd mooi!
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 3 van 3 << < 123


Nieuwste reacties