Volg ons via
 
Let jij op wat je koopt?
Pagina 4 van 12 << < 23456 > >>
114 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
mpersijnGebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:357


--
03 apr 2006 01:07
Wij gaan in ieder geval 1x per week naar de Aldi om de meeste boodschappen te doen. De rest (wat niet zo veel is) doen we dan in andere supermarkten. Ik kijk daar altijd ook naar de huismerken, aanbiedingen etc.
sonnie1983Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:6017


--
12 jul 2006 09:49
hallo, ik ga altijd naar de aldi, daar koop ik vooral het drinken en nog wat andere dingen. De rest haal ik bij de edah. daar koop ik wel een paar merk dingen zoals de boter. maar ook koop ik bij de edah ijs (mijn vriend is ijsgek haha) en pak daar altijd edah merk. die vind mijn vriend nog het lekkerste ook! al bij al ben ik bij de aldi net zoveel kwijt als bij de edah. terwijl ik bij de aldi dan met het drinken erbij toch zo'n grote stevige plastic tas vol heb en bij de edah een kleinere tas. heeeeeel soms ga ik ook een keer naar de lidl. ook goede winkel. en als ik iets te duur vind in de winkel laat ik het gerust staan. of ik moet er een keer zoveel zin in hebben dan wil ik het nog wel is overwegen! oh ja brood haal ik wel altijd bij de bakker. elke dag een half mout. op zaterdag bij de bakker waar ik woon. doordeweeks bij een supermarktje die brood van een bakker heeft. daar is het het lekkerst! en soms haal ik ook wel wat vlees bij de slager en vind daar op zich de prijzen ook wel meevallen vaak. maar meestal toch vlees van de supermarkt wat ook goed is. groetjes
chrisjeGebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:782


--
12 jul 2006 11:15
hallo, Ik haal altijd eerst de aanbiedingen bij de AH en de rest bij Jumbo. Heb wel gehoord dat Jumbo in veel gevallen goedkoper is dan Aldi. Vleeswaren, groente en fruit vind ik meestal bij AH beter. Tarwebrood van AH vinden de kinderen het lekkerst (75 eurocent), mijn man en ik vinden het grof volkoren brood van de bakker het fijnst. Ik heb zo bepaalde dingen die ik altijd bij AH haal en sommige dingen altijd bij Jumbo. AH heeft vaak van die goede wasmiddelreclames. Daarmee kan ik het net redden van de ene reclame tot de volgende. groetjes chris
silvia31Gebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:401


--
12 jul 2006 12:50
Ik ga naar de aldi voor de melk/yogi en frisdrank en broodbeleg en wasmiddelen. Daarna ga ik naar de poiesz voor de brood/ vlees en andere dingen. Eerst ging ik wel veel naar de dekamarkt maar het vlees daar vind ik toch mindere kwaliteit dan bij de poiesz. Ik let niet echt op de reclame's omdat ik niet veel tijd heb om langs verschillende winkels te gaan.....in de winkels zelf pak ik ook zo laag mogelijk uit de schappen omdat daar vaak het goedkopere spul ligt ;-) gr. silvia
Esther1976Gebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:133


--
03 aug 2006 12:04
Ben net weer naar de Aldi geweest. Ligt een beetje uit de route, vandaar dat ik er niet zo vaak kom. Sla dan altijd veel houdbare melk in, en heel veel natuurazijn (voor de schoonmaak). Heb net ook ontdekt dat de Aldi ook vloeibare boter heeft. Ik had altijd Blue Band vloeibare boter uit de C1000, maar ik denk dat deze uit de Aldi stukken goedkoper is. Of ie beter is dat weet ik nog niet.
inkie18Gebruiker is Offline
Huishoudhulpje
Huishoudhulpje
Posts:774


--
03 aug 2006 08:25
Ik gebruik hem ook altijd Esther en vind hem prima. Vaak neem ik ook die met olijfolie mee. Is ook prima.
Esther1976Gebruiker is Offline
Basic Member
Basic Member
Posts:133


--
04 aug 2006 04:39
Ja, maar is die met die olijfolie echt meer voor het vleesbraden? Ik stond nl. te twijfelen welke ik zou nemen, maar ik gebruik vloeibare boter niet alleen voor vleesbraden. En ik zag dat er meer vet in zat en dat ie duurder was.:-) Dus heb toen voor de goedkoopste gekozen.
TadaaGebruiker is Offline
Nieuw Lid
Nieuw Lid
Posts:43


--
24 feb 2008 11:56
Ik werk veel en heb dus niet zoveel tijd om alles af te gaan. Daarnaast ga ik niet voor €2 omrijden, als ik het vervolgens aan benzine kwijt ben.

Ik ga meestal naar de Jumbo en de C1000 en ik let altijd wel op wat ik koop: vaak eigen merk. Soms schelen dingen ècht veel: een groot pak hagelslag scheelt 55 eurocent (dat de Jumbo goedkoper is). En zo zijn er nog meer voorbeelden.

Waspoeder en schoonmaakdoekjes koop ik vaak bij Kruidvat of TP. Die hebben meestal goede aanbiedingen. Deodorant koop ik altijd in de aanbieding: belachelijke prijzen zijn dat geworden zeg!!
kristelGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3039


--
24 feb 2008 10:09
Ik heb zo mijn rondje langs 2 supermarkten, de Lidl en de C1000. Maar af en toe, als het echt een leuke aanbieding is (wasmiddel, koffie) ga ik naar de Super of de AH.
Maar daar neem ik dan ook mijn andere boodschappen mee, dus of ik dan uiteindelijk goedkoper uit ben betwijfel ik.....
kristelGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3039


--
07 aug 2008 05:52
Het lijkt mij dat ik de afgelopen maand veel meer geld kwijt ben voor mijn dagelijkse boodschappen. Ik ben nu echt zo 150 euro per week kwijt, minimaal.

Zijn de prijzen nou zo enorm gestegen? 2 maanden geleden deed ik het nog met 100 tot 120 euro per week.

 
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 4 van 12 << < 23456 > >>


Nieuwste reacties