Volg ons via
 
Cadeaukaarten. Belangrijke tip!!!
Je bent nu hier : Forums > In en om het huis > Administratie
3 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73089


--
18 apr 2014 01:33

  Even een hele belangrijke tip!

  Als ik een cadeaukaart aan iemand cadeau geef, dan geef ik er altijd het bonnetje bij en ik adviseer de ontvanger om het bonnetje bij de cadeaukaart te bewaren om te kunnen bewijzen dat de kaart een bepaald saldo moet bevatten.

  En vanochtend werd maar weer eens bevestigd dat het heel belangrijk is om zo'n bonnetje te bewaren totdat de kaart leeg is.

  De KKD had van mijn broer een cadeaukaart van een bekende kledingwinkel-keten gekregen met haar verjaardag. Kaart niet actief! Gelukkig was ik thuis bezig met checken van het saldo omdat ze meerdere cadeaukaarten van die winkelketen had gekregen, dus ik stond niet voor schut in de winkel.

  Mijn broer gevraagd of hij het bonnetje van de aankoop van die kaart nog had en dat had-ie niet meer. Ook nog eens contant betaald, dus ook geen betaalbewijs op een afschrift.

  Zo zie je maar: heel belangrijk om het bonnetje ook cadeau te geven!

  Mijn broer kan hier natuurlijk ook niks aan doen want eigenlijk gaat het altijd goed met die kaarten, maar hij vindt dit natuurlijk net zo vervelend. Inmiddels even bij een filiaal van die winkelketen binnengelopen en ze gaan er alles aan doen om het uit te zoeken. Ik heb inmiddels wat details van mijn broer ontvangen over dag van aankoop, filiaal en ongeveer tijdstip van aankoop en dinsdag gaat het hoofdkantoor gebeld worden om te checken in het systeem hoe het die dag is gegaan in dat filiaal.

  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  18 apr 2014 07:33
  Inderdaad een goede tip, ik ga er altijd van uit dat het klopt, maar dat is dus niet altijd het geval! Hopelijk komt er een oplossing, zo is het sneu voor de KKD, maar ook voor je broer, die is zijn geld kwijt!
  Gompy
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73089


  --
  18 apr 2014 08:02

  Ik denk dat mijn broer het wel goed oplost, die doet daar niet zo moeilijk over, maar ik ben al lang blij dat die kleine meid niet met die kaart bij de kassa heeft gestaan. Dat was extra sneu geweest. Nu heb ik het thuis al ontdekt. Ik ga er ook eerlijk gezegd vanuit dat de kledingzaak het ook goed op gaat lossen. Die zijn altijd erg goed als het gaat om klantvriendelijkheid en service, dus dat komt vast wel goed.

  Ik laat wel weten hoe het afgelopen is.

  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  DroopyGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:16


  --
  19 apr 2014 01:00
  Is wel een goede tip.
  Is iets waar je niet veel bij stil staat.
  Maar kan inderdaad fout gaan.
  U bent niet gemachtigd om te reageren.


  Nieuwste reacties