Volg ons via
 
Koffie bij de buren (22)
Pagina 2 van 460 << < 12345 > >>
4590 Reacties
Bericht is Afgesloten
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21875


--
06 jul 2016 09:11
Vanochtend nog steeds moe toen ik wakker werd. Ik heb geprobeerd om een fototaart bij de hema te bestellen, maar ik kreeg de betaling niet voor elkaar. Daarna nog een keer geprobeerd, maar het lukte niet. Inmiddels kwam jongste al thuis van haar werk en ik wil het als een verrassing houden. Straks nog maar een keer proberen.
Vanmiddag zijn jongste en ik naar de stad gegaan. Ze is geslaagd voor twee jurkjes. Daarna weer snel naar huis. Jongste ging even tv kijken, maar viel weer in slaap. Het is ook best zwaar werk wat ze moet doen.
Net nog even een wasje gedraaid. Zijn de jurkjes mooi schoon voor morgen.
Groetjes, kôlleke
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34369


--
06 jul 2016 10:17
Kôlleke, is het nog gelukt met de taart?

Pepo, krijg je dan onder je werk piepjes via die smartwatch omdat je moet bewegen, dat stoort dan toch? Dat leid je toch af van je werk? Tja, ik heb er echt geen verstand van.....dus msischien een suffe vraag.

Maria, ik heb ooit dik 3 jaar antidepressieva geslikt, en dat dus echt nooit meer. In de winter is het lastig 9(dit jaar extra, door een hoop gedoe en stress door onduidelijkheid op het werk van meneer K). En met een paar fatsoenlijke vakanties, in de winter, redt ik dat net. Wintervakantie is al in de soep gelopen en nu dus ook nog 2 zomervakanties (mei 2 weken en nu weer 2 weken) niet kunnen doen, wat goed voor ons is. Het zit gewoon even niet mee.
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34369


--
06 jul 2016 10:18
Maria, ik heb ook wel geklommen vroeger, klimcursussen in de Eifel gedaan met de NBV.
willy vGebruiker is Offline
Veteran Member
Veteran Member
Posts:3897


--
07 jul 2016 09:06

Kolleke, wat leuk dat dochter geslaagd is voor een paar jurkjes. Fijn dat het tuinderswerk zo goed bevalt, inderdaad pittig werk, vooral wanneer je het niet gewend bent.
Maria, wat een activiteiten ontplooi jij toch.
Klimsport vergt wel veel van je lichaam op allerlei gebied.
Goed dat jjullie allebei goede schoenen hebben gevonden(of alleen gepast)
Fijn dat je een mooie 7 had
Lekker even vakantie van school.
De bijen halen best wel goed honing zeker, in Salland waar wij voorheen woonden stonden veel imkers en die zeiden altijd dat ze het meeste honing halen als de temperatuur rond de 20 graden is.

Pepo, leuk speeltje heb je, voel je je niet opgejaagd?

K'tje, fijn  dat je weer aangeschoven bent, jammer van je 2 verregende vakanties.
Misschien nog een zonwandel/fiets vakantie later dit jaar.?
 

Vrgo, fijn dat je weer wat kleine klusjes kunt doen,

Willy

Vriendelijke woorden kunnen kort zijn
en makkelijk worden uitgesproken
maar hun echo duurt eindeloos voort
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34369


--
07 jul 2016 08:41

In november heb ik weer vakantie, zomervakantie is helaas voorbij.

Lekker gewerkt, maar wel een lange dag.

PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:31828


--
07 jul 2016 09:58

K'tje, kan inderdaad afleiden, het is een trilling, geen piepje (anderen horen het niet). Ik denk dat het bij niet kantoorwerk onnodig en storend is, ik zit de hele dag voor mijn beeldscherm, en als ik een uur zit, is het heel goed dat ik even ga lopen.

Vandaag lekker gewerkt, in de ochtend was het ICT-systeem er weer eens uit... Ander werk kunnen doen, overleggen en brainstormen, komen we anders niet aan toe.

PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73089


--
07 jul 2016 11:04
@Kôlleke, balen dat je bloeduitslagen niet goed waren.
Vreemde situatie inderdaad dat de huisarts je niet persoonlijk hierover gesproken heeft.

Leuk dat je jongste geslaagd is voor jurkjes! Is het met de taart inmiddels ook gelukt?

@Pepo, grappig apparaatje hoor die Smartwatch.

@Maria, toets van de KKD is goed gegaan. Ze had een G! (Goed).
Fijn die 7 voor je assessment!
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73089


--
07 jul 2016 11:09

Heerlijk shoppingdagje gehad gisteren! Goed geslaagd voor allerlei leuke koopjes. Normaal kom ik met meer kleding voor de GKD thuis dan voor de KKD omdat de GKD een makkelijkere smaak heeft, maar nu voor de KKD ook goed geslaagd. Blij mee!

Aan het eind van de dag in de stad op een terrasje gegeten. Was erg gezellig!

Dinsdagavond en gisteravond nog steeds werkzaamheden aan de airco. Viel allemaal wat tegen geloof ik. Meiden dus dinsdag en gisteren weer laat in bed. Ik was het hartstikke zat. Vandaag wilden de mannen weer verder. Ik heb geëist (ivm de proefwerkweek van de GKD die morgen begint) dat de GKD om 20.00 naar bed zou kunnen! En dat ze in alle rust zou kunnen studeren. 

Daar hebben de mannen zich gelukkig aan gehouden. 

Ik heb me vandaag bezig gehouden met wat was en strijk. De buurvrouw naar de garage brengen om een van hun auto's op te halen (buurman gisteren met pech langs de weg). Achteraf stond die auto nog op de brug en lag-ie zo uit elkaar dat-ie helemaal niet weg kon. Ergens een misverstandje. Maar onderweg wel gezellig met de buurvrouw bijgekletst.

Daarna bij een andere buurvrouw geholpen met het open krijgen van een navul-flesje van de muggenstekker. Zij en haar man kregen het echt niet voor elkaar. Uiteindelijk is het mij wel gelukt.

Ik sta wel in de buren-hulp-modus deze week he?!

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
Maria1000Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:10460


--
08 jul 2016 12:16

@Kôlleke, ja, nog steeds schildklierhormoon. Was het uiteindelijk nog gelukt met de fototaart? Is die voor zaterdag? 

@K’tje, oh dan maar niet meer. Maar ik begrijp soms van mensen dat de huidige generatie antidepressiva veel milder is. Maar goed, dan nog. Magnolia-extract en ook saffraan, hoorde ik laatst. 

@Willy, ja, ik word er zelf soms ook moe van.  Klimmen doe ik ook een beetje voor dochter, die wil afvallen en bij mij mag er ook wel weer iets af. Weer een beetje spierweefsel kweken. De bijen halen inderdaad goed, dat van die 20 graden volgens mij vooral omdat de bloemen dan hun nectar goed afgeven. En de linde bloeit nu ook, da’s ook een belangrijke leverancier (het ruikt heerlijk hier op straat). 

@Pepo, lekker dat het systeem het even niet deed.

@S-je, oh fijn dat geschiedenis goed ging. Is ze inmiddels weer opgeknapt? Leuk dat je zo goed voor d’r geslaagd bent. En voor jezelf? Jeetje, dat het zo veel werk is die airco! Ik dacht dat het wel in een middagje gefikst zou zijn. Lief hoor al je burenhulp-acties.

 

We are human beings, not human doings.
Maria1000Gebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:10460


--
08 jul 2016 12:27

Beetje gemengde gevoelens over de cakesmash van vanochtend. Een prachtig mooi en lief poppetje en d’r moeder (hele aardige meid) had zich erg verheugd en helemaal bedacht hoe ze er uit moest zien met vrolijke kleurtjes enzo. D'r nicht kwam ook nog gezellig langs met d'r dochtertje. Maar de kleine meid vond het niet leuk. Ze heeft dus veel zitten huilen, hoezeer we ook ons best deden. Tja, het laat zich nou eenmaal niet dwingen. Zitten mooie portretfoto’s bij hoor, maar er is niet bepaald een cake gesmasht. 

Misschien ga ik d’r nog wel een keer terugvragen voor m’n eigen portfolio, voor een mooie zwart-wit moeder-met-kind-shoot. Het was nl. echt een mooi kindje. En ik vind het natuurlijk toch niet leuk dat ze niet heel vrolijk de deur uit gingen. 

’s Middags nog wat editwerk en aan m’n website gerommeld. En nog even bij de bloemenwinkel langs om flyers achter te laten. Wil me nu toch ook op bruiloften gaan richten dus wil een portfolio opbouwen.

We are human beings, not human doings.
Bericht is Afgesloten
Pagina 2 van 460 << < 12345 > >>


Nieuwste reacties