Volg ons via
 
Koffie bij de buren (22)
Pagina 416 van 460 << < 414415416417418 > >>
4590 Reacties
Bericht is Afgesloten
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:31729


--
26 jun 2019 03:45
Kolleke, leuk die familiecontacten.

K’tje, rustig aan met activiteiten met dit weer. Wij merken dat hier ook. Wandelen gaat prima, maar fietsen laten we maar.
S-je, vreselijk knap van meneer S-je. Hoe denken de meiden dat ze het gedaan hebben, die proefwerken?

Ik heb niet veel te vertellen buiten de vakantieperikelen, die ik in het betrefffende onderwerp heb vermeld. Nog een week te gaan, dan gaan we weer richting vliegveld. We denken erover om dat met plaatselijk OV te doen: tricycles, bussen en Jeepnys. Die laatste hebben we nog niet gehad, dat lijkt ons erg leuk.
We meoten dan ongeveer 250 km afleggen, de boot nemen en nog ruim 2 uur met de bus. Nou vloegen we pas donderdagavond, en gaan we hier woensdagochtend al weg, dus het zou moeten lukken.
PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21828


--
27 jun 2019 01:09
@ Virgo, ja jongste heeft nu een ander merk en duurdere kookplaat gekocht.

@ K'tje, leuke korte vakantie hebben jullie gehad.

@ Virgo, goed idee om een cadeaubon te geven. Gezellig dat jullie volgende week met elkaar gaan lunchen.

@ Sje, fijn dat het naar omstandigheden goed gaat. Je meiden hebben de vakantie wel verdiend.
Leuk om weer even terug te zijn op de basisschool.

@ Pepo, nog niet aan de terugreis denken hoor. Eerst nog een week genieten!
Groetjes, kôlleke
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21828


--
27 jun 2019 01:40
Maandagavond was het wel verschikkelijk warm in de zaal. Toch hebben we nog lekker een aantal dansen gedaan.
Na afloop hadden we nog lekkere hapjes en drankjes. De dansdocent bedankt voor het invallen tijdens de afwezigheid van onze dansjuf. Hij heeft ons weer een paar leuke oude dansen opnieuw aangeleerd.
Daarna hebben we de nieuwe roll-up banner met het nieuwe logo van de vereniging gepresenteerd. Gelukkig was iedereen blij met het nieuwe logo.
 
Gisteren met mijn vriendinnen op de fiets naar Alphen voor de high tea. Het was allemaal heerlijk, maar voor het mooi was het eigenlijk te warm. We hebben op een gegeven moment ook om water met ijsklontjes gevraagd. Daar hebben we drie karaffen van opgedronken. Na afloop hebben we, vooral voor onze Groningse vriendin, nog een klein rondje gefietst, maar dat werd ook te heet. We hebben nog ergens wat te drinken gehaald en zijn op een bankje gaan zitten waar af en toe een beetje wind kwam. Was wel weer erg gezellig met ons drietjes.

Manlief had het ook lekker warm gehad bij de afscheidsreceptie van zijn oud-collega gehad. De receptie was op het bedrijf zelf, dus voorhem ook wel weer leuk om daar een rondje te maken.
 
Vandaag een heel verschil in temperatuur, dus een vest mee toen ik ging oppassen. Het meisje ging bij een vriendinnetje spelen, dus ik had alleen het jongetje.
Na de lunch gingen we uit zijn origamiboek weer een aantal dieren vouwen. Alleen de slang kregen we toch echt niet voor elkaar. We hebben er vreselijk om gelachen.
Daarna hebben we buiten jeu de boules gespeeld. In het begin lag het jongetje voor, maar aan het eind was het toch 9-9 en won ik het laatste potje. Vond hij niet erg, het was gewoon spannend.
Het weer was inmiddels opgeknapt zodat hij toch van mij even mocht gaan zwemmen. Ze wonen aan het water en hebben een kleine insteekhaven. Verder mocht hij niet van me. Ik heb alleen pootje gebaad en wat leuke foto's gemaakt. Hij heeft me lekker natgespetterd. 's Avonds mocht ik overwerken. Vader had het meisje opgehaald en thuisgebracht. Daarna moest hij weer snel naar zijn volgende afspraak. Ik heb gezellig met de kinderen gegeten. Ze gingen allerlei leuke vragen aan mij stellen, zoals bijv. waar ik het meest bang voor ben geweest. Ik heb dus wat sterke verhalen verteld. Ze moesten wel lachen. 
Moeder kwam me later aflossen. Prima en gezellig dagje zo.
Groetjes, kôlleke
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73026


--
27 jun 2019 08:27
@Kôlleke, gezellige laatste dansavond had je ondanks de hitte. Jammer dat het eigenlijk te heet was voor de high tea. Wel fijn dat jullie het toch leuk hebben gehad. Leuke extra lange oppasdag had je deze week zeg.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73026


--
27 jun 2019 08:46

Vandaag stonden alle cijfers van de meiden in Magister. Allebei wel een paar onvoldoendes, maar de eindcijfers van dit schooljaar zijn allemaal voldoende! Ze zijn dus ondanks de meest typische proefwerkweek allertijden, dwars door alle spanningen heen, zonder rode cijfers het jaar uit gekomen. Echt heel trots op! En heel blij voor ze want ze hebben het zo erg verdiend. 

Het was ook niet alleen maar afgelopen week spannend, de medische molen van meneer Sje draait al driekwart van het schooljaar met de nodige spannende momenten en teleurstellingen dat hij nog niet van de klachten af is, dus ze hebben alles bij elkaar een pittig schooljaar gehad.

Fijn dus dat ze er zo goed doorheen gekomen zijn en dat ze nu ontspannen vakantie kunnen vieren. En dat doen ze ook! Lekker relaxed doen waar ze zin in hebben, veel samen zingen boven op hun kamers. Zo gezellig.

Nu moet ik de rust nog zien te vinden om te relaxen. Heb nog niet de rust om met een boekje op de bank te gaan zitten. De onrust gaat nog niet helemaal uit mijn lijf omdat we het nog steeds niet helemaal kunnen afsluiten, maar een beetje meer rust tot de volgende operatie zou wel wenselijk zijn eigenlijk.

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21828


--
27 jun 2019 11:24
@ Sje, wat fijn dat de eindcijfers van beide meiden voldoende zijn! Feliciteer ze maar.
Ik hoop dat jij ook snel weer een beetje rust kunt vinden.
Groetjes, kôlleke
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21828


--
27 jun 2019 11:38
Vanochtend gezongen voor manlief. Hij moest er wel om lachen. Zijn cadeautjes krijgt hij pas zaterdag.
Rond koffietijd stond de broer van manlief voor de deur, dus gezellig in de tuin aan de koffie.
Na de lunch zijn manlief en ik nog even naar een kwekerij geweest om wat plantjes voor in de bakken te halen. Was er niet eerder van gekomen.
Rond theetijd kwamen mijn vriendin en onze Groningse vriendin langs om manlief te feliciteren. Onze Groningse vriendin is vanavond weer naar het noorden vertrokken.
Ik heb vanavond mijn plantjes in de bakken gezet. Ziet er gelijk weer gezellig uit.
Groetjes, kôlleke
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34306


--
28 jun 2019 08:46
Goed gedaan door je meiden, S-je. Mooi dat ze over zijn en de proefwerkweek overleefd hebben. Lekker ontspannen nu.

Kôlleke, klinkt als een leuke oppasmiddag/avond. Jammer van de tropische high tea, was voor elke activiteit te warm, denk ik.

K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34306


--
28 jun 2019 08:49
Meneer K is bij zijn moeder de administratie gaan doen, en heeft daar geluncht.
ik heb me op de heg achter gestort, die is nu grotendeels gesnoeid, alleen bij de appelboom nog niet, dat deel doe ik als de appels eraf zijn. Het is altijd een stoffig gedoe. De jonge buuf, doet niks aan haar zijde, vorig jaar had ik bovenop alleen onze helft gedaan, nu toch maar haar bovenzijde ook, ik heb er nl anders last van.
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22522


--
28 jun 2019 10:35

S-je goed hoor van je meiden  dat ze ondanks alles toch mooie cijfers hebben, nu kunnen ze genieten van hun  welverdiende vakantie.
En nu jij nog   even tot rust koen, en opladen voor de volgende operatie.

Lange oppasdag Kôlleke  maar wel heel erg leuk.

K'tje   zal de buurvrouw wel fijn vinden  dat je haar gedeelte ook meegenomen  hebt.

Bericht is Afgesloten
Pagina 416 van 460 << < 414415416417418 > >>


Nieuwste reacties