Volg ons via
 
Koffie bij de buren (22)
Pagina 444 van 460 << < 442443444445446 > >>
4590 Reacties
Bericht is Afgesloten
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22866


--
12 okt 2019 05:03

K'tje  dat klopt er is eiwit  toegevoegd  aan vegaproducten.
Maar  het kan zeker geen kwaad.

PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:32193


--
12 okt 2019 08:59
Gezellig, veel gepraat, stukje gelopen, nog meer gepraat, uit eten. Heel gezellig.
PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73385


--
13 okt 2019 10:43
@Pepo, pittig die bezuinigingen.

@Virgo, wauw, die meneer Virgo. Fijn die extra longinhoud.

@K'tje, goed inderdaad om nu alvast uit te zoeken hoe je ouders TV kunnen kijken op de laptop.
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:73385


--
13 okt 2019 10:48

Sinds donderdagochtend is meneer Sje koortsvrij. We moesten wel nog steeds elke dag naar de huisartsenpraktijk komen om die ontstekingswaarden in het bloed te checken. En ze controleerde elke dag hart, bloeddruk etc. Echt heel grondig ging ze te werk. Fijne praktijk!

Sinds gisteren wordt-ie ook pijnvrij wakker. Geen idee of dat door de sterkere pijnstiller komt of dat het zenuw-medicijn z'n werk aan het doen is. Eerst maar een tijdje zo door, dan sterke pijnstiller afbouwen, paracetemol afbouwen en dan kijken wat er overblijft.

Vrijdag zouden we gaan eten bij een collega. Gewoon gezellig, niks heel uitgebreids. Dat wilde meneer Sje door laten gaan en dat is ook best goed gegaan al was-ie daarna wel moe.

Het is dus weer wat rustiger hier in de ziekenboeg. Geen idee wat het geweest is met die koorts. Komende week heeft-ie ook weer telefonisch overleg met de neurochirurg over hoe afgelopen week verder verlopen is en hoe nu verder tot de afspraak van 11 november in het ziekenhuis.

Ik heb weer wat meer rust in mijn lijf. Komende week hebben de meiden vakantie, ik probeer zo min mogelijk uren te werken. Behalve morgen, maak ik de dag vol op kantoor want ze komen hier zonnepanelen leggen dus ik kan toch mijn draai niet vinden met die mannen in en om het huis.

Dadelijk weer wat schilderen aan spiegeltjes. Even relaxen onder het zolderraam, zonnetje erbij, vallende blaadjes. Gezellig hoor die herfst.

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:32193


--
13 okt 2019 08:59
Fijn dat er wat meer rust en structuur lijkt te komen S-je.

Hier lekkere dag, wel veel gereden: 08.00 Naar Vught om M2 op te pikken van haar yoga-weekend, daarna naar Den Bosch voor M3 en M-zoveel (vriend), terug via A59 naar A27 en A2 (druk, A2 naar het zuiden dit weekend dicht). 10.10 bij schoonzus.
Daar koffie en lekkers, en de sieraden van schoonmoeder uitgezocht en verdeeld. Daarna richting vd Valk (Breukelen) voor de lunch. Lekker buffet. Daarna door naar Maarssenbroek, oude fabriek omgebouwd. Soort fort Boyard, cellen met puzzels om er weer uit te kunnen. In groepjes, was leuk. Terug onderweg bij de Lucht gegeten en door de stortbuien naar huis. Op tijd naar bed, afgedraaid.
PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34677


--
14 okt 2019 08:57
S-je, fijn da tmeneer S-je koorts- en pijnvrij is momenteel; houden zo.
Gaaf dat jullie zonnepanelen krijgen, jullie hebben een groot dak dacht ik. Hoeveel passen erop? Maar met een groter gezin, verbruik je ook meer.
Bij ons passen er max 10 op, en er liggen er 8 dat waren toen in het begin de pakketten, er was minder mogelijk. Wij betalen nu minder dan 5 euro per maand aan electra.

Jullie hebben ws een slimme meter, hier nog de oude farismeter, ik weet nog dat wij in het begin elk moment op de meter gingen kijken, hoe hij terugliep als de zon scheen, maar ook hoe hard hij loopt als je bv de waterkoker aanzet.
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34677


--
14 okt 2019 09:01
Gistermorgen nog gewerkt (uit de slaapdienst), in de regen naar huis gefietst. Ik was niet fit, moe, weer meer verkouden, dus in de middag nog 2 uur geslapen.
Meneer K heeft het nu flink te pakken.
Verder wat kleine tuin-dingen gedaan. Nestkastje opgehangen bv, dat wilden we pas in het voorjaar doen, maar ik hoorde dat koolmezen er ook in overwinteren. We hadden er al één, die heb ik schoongemaakt, maar schoonmoeder had er ook nog één liggen waar ze niks mee deed, dus die ook maar opgehangen. Erg leuk die vogels in de tuin, in het voorjaar.
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22866


--
14 okt 2019 09:49

Wat fijn S-je  dat meneer S  koorts vrij is, en ook de pijn  weg is.
Dat scheelt al weer een heel stuk,

K'tje  het blijft bij jou ook lang sluimeren  he, ik ben ook nog niet 100% opgeknapt, nog steeds moe  ,en  het  hoesten is wel een heel stuk minder maar niet weg.
Het weer werkt ook niet mee.

Ik ga wel   zo weer naar de fitgym, ik zie wel   hoe ver ik kom.

KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22116


--
15 okt 2019 01:02
@ Pepo, ik hoop dat je met de dealer/fabrikant uitkomt over je SP. Fijn dat het reizen met de trein goed gaat. Wij hebben dat ook gehad met de laptop van jongste. Die was na de garantieperiode, maar wel veel te snel kapot gegaan. Uiteindelijk heeft ze gratis een nieuw moederboard gekregen.
Spannend op je werk dus door de bezuinigingen. Sterkte voor iedereen.
Klinkt als een gezellige familiedag.

@ K'tje, wat een leuke bungalow. Zoiets is voor ons ook luxe genoeg. Fijn dat je ouders en jullie er toch terecht kunnen.
Leuk dat jullie er een nestkastje bij hebben.
Vervelend dat je weer verkouden bent. Ook beterschap voor meneer K.

@ Sje, nee baasje van het katje is nog steeds niet gevonden, dus ze willen hem wel houden.
Wat heftig weer met meneer Sje. Fijn dat hij nu weer koorts- en pijnvrij is..
Fijn dat jij ook weer iets meer rust hebt. Het is ook niet niks allemaal. Dikke kus voor jou.
Ik hoop dat jullie een rustige, gezellige herfstvakantie hebben.
Fijn die zonnepanelen.

@ Virgo, wat fijn dat meneer V 10% meer longfunctie heeft.
Ik hoop dat jij nu ook snel gaat opknappen. Ging het wel bij de fitgym?
Groetjes, kôlleke
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22116


--
15 okt 2019 01:48
Waar afgelopen week is gebleven weet ik niet meer...
We hebben een aantal verjaardagen gehad, onder andere van oom J. Was wel fijn om hem weer eens te zien. Het gaat gelukkig goed met hem en is nog steeds druk met van alles en nog wat.
We zijn ook nog op 'kraamvisite' geweest bij oudste om het katje te gaan bekijken. Op het moment dat wij er waren was hij zich flink aan het uitsloven. Hij rende als een idioot door de kamer. Vloog over de tafels, bank en hing in de planten. Later werd hij wel rustig en was het een lief katje.
Ik ben met hulp van de vriend van jongste bezig geweest met de geluidsinstallatie van volksdansen. Is gelukkig gelukt.
Woensdag was weer een gezellige oppasdag. Jongetje kent inmiddels twee noten op de blokfluit. Zo leuk om hem daar bij te helpen.

Zaterdag en zondag ben ik met de meiden naar Brugge geweest. Voor Moederdag kreeg ik een dagje Brugge aangeboden, maar gezien de reistijd hebben we er maar twee dagen van gemaakt.
Brugge is een prachtige stad. Echt de moeite waard.
De auto hebben we in een parkeergarage gezet. Kostte slechts veertien euro zoveel voor twee dagen.

We hebben veel gewandeld, dus veel gezien. Prachtige gebouwen, grote kerken, mooie huizen en hofjes. Ook nog een boottochtje gedaan, een museum bezocht en zelfs nog naar een kleine hobby-markt geweest waar we toevallig tegenaan liepen.
We hebben ook nog vier geocaches gedaan. Bij eentje moesten we het gewicht van een deel van een oude waterpomp bepalen. De meiden waren verbaasd toen ik een kleine duimstok (sleutelhanger) uit mijn tas toverde. Zo konden we prima meten en daarna rekenen.
We hebben overnacht in een hostel op een 6-persoonskamer die we moesten delen met drie jongens. Wie had dat gedacht dat ik daar nog een keer zou slapen. Het was wel een oude boel hoor. Via een deur moesten we naar de eerste etage, dan langs kamer 17 en 18, dan naar beneden, dan weer omhoog naar onze kamer. Haha... Het was even zoeken, maar uiteindelijk gevonden.
Van de jongens hebben we geen last gehad. Wij zijn 's avonds redelijk op tijd gaan slapen. De jongens zijn gaan stappen en kwamen pas tegen vier uur thuis. Ze deden best zachtjes, maar we werden er toch wel wakker van.
De volgende ochtend zijn wij rond half negen weer vertrokken en toen lagen zij nog te slapen. Voor een nachtje was het prima te doen zo.
Gisteren weer naar huis. Bij jongste nog wat gegeten en daarna heb ik oudste thuisgebracht.

Vanochtend moest ik naar de mammapoli voor controle. Het hele weekend had ik er niet aangedacht, maar vanochtend was ik ineens toch wel erg zenuwachtig. Gelukkig was alles goed. Ik was erg opgelucht.

Vanavond heb ik weer gedanst met mijn vriendin. Was ook weer fijn, maar wel warm in de zaal.
Groetjes, kôlleke
Bericht is Afgesloten
Pagina 444 van 460 << < 442443444445446 > >>


Nieuwste reacties