Volg ons via
 
Koffie bij de buren (22)
Pagina 454 van 460 << < 452453454455456 > >>
4590 Reacties
Bericht is Afgesloten
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:23014


--
14 nov 2019 10:02

Ik ben  vorige week  toch maar weer naar de huisarts gegaan,  de fysio  had een tijdje  geleden  al een brief gestuurd
dat  de fysio  en dry needles  niet helpen.
We hebben    een nieuwe  vrouwelijke  huisarts  erbij gekregen in de praktijk  en ben daar eens heen gegaan.
Ze heeft mij aangehoord  wat vragen gesteld   en nu ben ik  doorgestuurd  naar een neuroloog in het AMC.
Foto's  zoals  de fysio aangaf   dat   is het niet zei de dokter, want dan zien ze alleen je botten, dus het zal wel een scan worden.
 

PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:32431


--
15 nov 2019 06:25

Jammer dat het nodig is, maar toch goed dat er nog eens gekeken wordt, Virgo. Hopelijk kunnen ze nog wat.

M1 was gisteren om 21.30 thuis. Uiteindelijk is ze met een collega meegereden, die tot 20 uur moet werken. Ze zat al in de trein toen de boel werd afgesloten, moest er dus weer uit. Er zijn wat foto's uit de trein waar de gezochte mee zou zijn gereisd, daar hebben mensen 45 minuten in stil gezeten, met de handen omhoog, terwijl zwaar bewapende politiemensen (met helmen, kogelvrije vesten en gorte wapens) de trein doorzochten. Doodeng lijkt me....

 

PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34909


--
15 nov 2019 11:16
Pepo, oei die chaos in Eindhoven daar wil je inderdaad niet middenin zitten. Maar goed dat ze die man opgepakt hebben. Wel een lange dag voor M1 zo.

Virgo, wat een pech voor meneer V met dat gesprongen veiligheidsglas. Inderdaad, je hoort dat wel even te melden. ik neem aan dat de winkel daar ook voor verzekerd is.
Naar zeg dat je nog steeds klachten hebt, is het je rug of de pijn in je benen die je toen had, waarvoor je bij de fysio loopt? Hopelijk komt de neuroloog verder.

S-je, het blijft lastig als je voor bepaalde vakken prima op je plek zit op dit schoolnivo en andere vakken, dus moeilijk blijven.
Ik zat op de HAVO en kon de exacte vakken prima op VWO doen, maar de talen eigenlijk maar op MAVo nivo, en dan kun je leren wat je wilt...je bent blij als je een magere voldoende hebt.
Wel fijn dat KKD haar best doet om het op te krikken.Maar het lijft frustrerend als je je best doet en er zit toch geen voldoende in.

KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22219


--
17 nov 2019 01:20
@ K'tje, wat erg dat er weer een collega weggaat... Sterkte ermee.
Fijn dat het prikkengeven goed is gegaan. Lekker idee die donuts.

@ Sje, wat leuk dat je oudste ook in Den Haag is geweest. Dinsdag liepen er ook heel veel klassen rond.
Knap van je jongste dat ze een aantal minpunten heeft weggewerkt! Ze heeft er hard voor gewerkt.
Fijn dat het naar omstandigheden goed gaat met meneer Sje. Wel vervelend van de pijn. Ik hoop dat het met Naproxen kan worden verminderd.
Als dat zou kunnen wat Pepo schrijft...

@ Virgo, wat een pech dat meneer V de ruit heeft ingetikt. Goed dat hij het is gaan melden in de winkel. Dat doet helaas niet iedereen...
Vervelend dat de fysio je niet kan helpen. Goed dat je naar de huisarts bent geweest. Ik hoop dat je snel bij de neuroloog terecht kunt. Heel veel sterkte.

@ Pepo, wat een heftige toestanden op het station van Eindhoven. Fijn dat M1 mee kon rijden met een collega.
Groetjes, kôlleke
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22219


--
17 nov 2019 01:35
Woensdag heb ik weer een gezellige oppasmiddag gehad. Er kwam een klasgenootje van het jongetje mee. Makkelijk kind, dus dat ging goed.

Donderdagochtend ben ik naar oudste geweest. Die had woensdag met manlief gebeld dat het niet goed ging. Was wel fijn om even samen te praten. We zijn nog even samen de kat uit gaan laten.
's Middags hebben manlief en zijn broer de winterbanden onder de auto gezet.

Vrijdag ben ik weer een dagje naar Den Haag geweest, maar nu met mijn oude schoolvriendin. We zijn naar het Kunstmuseum (Gemeentemuseum) gegaan voor een tentoonstelling van schilderijen van Monet. Op de heenreis reden er geen trams vanaf het station, dus moesten we als maatjesharing in de bus mee.
De tentoonstelling was de moeite waard. Ook de rest van het museum bekeken en natuurlijk ook bijgekletst. Op de terugreis reed de tram wel, dat was wat comfortabeler.

Vandaag maar weer eens wat in huis gedaan, want zo'n hele week op pad schiet niet op.
Jongste was ook thuis. Ze is samen met haar schoonmoeder gevraagd om mee te spelen bij het kerstconcert van een ander orkest. Ze moest vandaag dus even extra oefenen.
Vanmiddag kwam een neefje (zoon van overleden zwager) op bezoek. Kwam nog wat spullen brengen. Gezellig even bijgekletst. Hij speelt viool, dus ook even over zijn concert gehad.
Groetjes, kôlleke
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:32431


--
17 nov 2019 09:11

Fijn dat dat oppassen zo goed gaat Kolleke! 
Jammer van oudste... 
Leuk. Weer Den Haag, mooie stad. Hoe was Monet?

hier een verjaardag van de hoek-buren gisteren, veel te veel laaai (partytent) waardoor we elkaar niet konden verstaan. Verder wel gezellig, maar tegen 23 uur al eerste weg, en nu schor.

straks op de fiet naar de kerk. Wintrjas en handschoenen dus. En vanmiddag mag ik he brood gaan bakken, M1 gaat met M2 naar de stad voor knutelspullen voor de Sint. Ik kijk naar de F1 tussen het broodbakken door. 

PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22219


--
18 nov 2019 12:38
Pepo, ik vond het een mooie tentoonstelling. Ik blijf me altijd verwonderen dat je met slechts een paar verfstreken iets kan schilderen.
Lekker weekend zo.

Ik heb de laatste wassen weggewassen. Vanmiddag hebben manlief en ik nog een rondje gewandeld. Door het mooie weer was het behoorlijk druk.
Groetjes, kôlleke
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34909


--
18 nov 2019 03:34
Gisteren wel een gezellige dag, met familie die we niet vaak zien.
Paar ooms en tantes, enkele neven en mijn schoonmoeder was ook met ons mee.
Eerst koffie met grote stukken taart (echt Duits), rond 2 uur naar het restaurant op 5 minuten loopafstand. Leuk restaurant met een saladebuffet, en verder had mijn vader daar een menu afgesproken (zie wat eten we vandaag). Daarna nog een kopje koffie en toen gingen de meesten naar huis (Neef die voorbij Goes woont moest nog 250 km rijden. Wij hebben de stoelen weer naar boven gesjouwd en toen kwamen nog oude buurtjes van mijn ouders. Dus ze zaten niet alleen toen wij ook om 17.00 vertrokken.

Vanmorgen wat vakantiezaken geregeld, de Wegenwacht omgezet naar Europa, voor onze autorit, de treinkaarten (Schiphol naar huis) geactiveerd. Die had ik bij actievandedag besteld, per 2 kaarten 21 euro. Je moet ze wel online activeren en uitprinten.
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:32431


--
18 nov 2019 05:44

Fijn dat het nog gezellig was K'tje. Ook fijn dat jullie e niet alleen lieten. Inderdaad, die kaartje van Actievoordedag zijn zeer betaalbaar, maar wel een heel gedoe, dat activeren en uitrprinten. Altijd 1 voor 1...

hier rustige dag. Nou ja, wel druk op het werk, maar door de rit met bus en trein ipv fiets (en trein) toch mindr inspannend. Deprimerend weer is het wel vandaag zeg. Bah. Morgen gelukkig dro(o)g(er). 
Ik ben wat met de Google-nest-mini aan het spelen, nu met bluetooth gekoppeld aan de soundbar onder de tv, ook voor muziek enz. Veel beter geluid natuurlijk (terwijl ik het geluid uit dat kleine mini-kastje al verrassend goed vond).

nu rust tot M1 thuis komt, tegen zevenen. M2 is werken, nachtdienst deze week (nou ja, erg late avonddienst, 16-01 uur).

PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34909


--
19 nov 2019 11:59
Volle drukke, laatste werkdag. Alles afronden, met collega die weg gaat, nog geen nieuwe dus januari toch maar deels open zetten, voor inval, overdragen naar roostervervanger etc. Ik voel soms (eigenlijk vaak) weinig ondersteuning van hogerhand, en dan mijn perfectionisme om alles goed af te ronden.
Mijn hoofd liep over toen ik naar huis reed. Nu zo mijn bed maar in.
Bericht is Afgesloten
Pagina 454 van 460 << < 452453454455456 > >>


Nieuwste reacties