Volg ons via
 
Koffie bij de buren (22)
Pagina 380 van 380 << < 376377378379380
3792 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:30809


--
17 jan 2019 10:47
Wat is het toch fijn om in een schoon huis thuis te komen!!!! De werkster is weer geweest vandaag. ;-)
We hebben inmiddels 2 katjes van M3 in huis. Gezellig, maar ze koemn nauwelijks beneden. Als we neit thuis zijn, zitten ze op de voorkamer boven. Als wij of M2 thuis komen, gaat die deur open, maar dat is inmiddels echt hun plekje, en ze blijven daar echt zitten. Ze zijn naar ons ook nog schuw, we zien ze te weinig.
Niet zo gek, ik ben veel niet thuis geweest deze week. Naast het werk en de langere reistijd ook elke avond weg: vergadering, eten, dansen en vergadering... ;-)
PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72365


--
19 jan 2019 03:00
@Kôlleke, fijn dat je het album op tijd klaar had. Was ze er blij mee? Leuk die cadeautjes die je met je oppaskindjes gemaakt had.

@K'tje, welkom thuis. Extra kunnen genieten van het huisje in Portugal?

@Pepo, grappig dat die katjes zo keurig in die kamer blijven zitten terwijl de deur open gaat als jullie thuiskomen. Hoe oud zijn ze?
Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
S-jeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:72365


--
19 jan 2019 03:09

Meiden inmiddels opgeknapt. De KKD heeft nog wel af en toe een dichte neus, ook nog lang hoofdpijn gehad, maar ik hoor haar er niet meer over.

Sinds gisteren "wonen" de nieuwe collega's bij ons in het gebouw. Ik had voor wat lekkers bij de koffie gezorgd en dat werd gewaardeerd. Het klikt allemaal wel onderling geloof ik. Zijn niet echt heel erg andere types dan ons clubje. Volgens mij geven we ze wel een welkom gevoel.

Gisteren even paar uurtjes op kantoor geweest om aanspreekpunt te zijn en de voorraadkast/servieskast opnieuw in te richten want vanuit hun kantoorgebouw kwam ook een en ander mee. Ziet er allemaal weer netjes en overzichtelijk uit nu.

Verder gisterochtend even samen met mijn zus een houten boekenkast naar Vluchtelingenwerk gebracht. Daar stond nu een klein gammel kastje met wat kinderboeken erin en speelgoed erop. Deze boekenkast is hoger en steviger. Ik had gevraagd aan een van de teamleidsters of ze blij waren met die kast en ik kreeg groen licht. Fijn dat die kast een goed nieuw plekje gekregen heeft.

Nog even thuis een kopje koffie gedronken met mijn zus.

Verder nog op pad geweest gistermiddag met de GKD voor cadeautjes. Vanavond "housewarming" in het "nieuwe huis" van mijn zus. Met haar nieuwe vriend hadden we al kennisgemaakt maar we zijn nog niet in het huis geweest waar ze nu met hem woont. Haar peetouders komen ook en mijn ouders ook. Tussen mijn zus en mijn ouders loopt het niet optimaal op het moment maar ze kon ze ook niet passeren dus voor de volledigheid en om zich volwassen op te stellen heeft ze ze uitgenodigd. Ze heeft niks gehoord dus nog onduidelijk of ze er zullen zijn.

Verder nog leuk geslaagd voor een cadeau voor de fluitjuf van de GKD. Is inmiddels ook een vriendin geworden dus met elkaars verjaardagen zoeken we een leuk cadeautje. Ik heb dit boek gevonden. 

Voor mijn zus en vriend heb ik zo'n zelfde boek met "999 vragen aan je partner". Leuk boek voor ze om elkaar nog beter te leren kennen. ;-)

Vanochtend was ons buurjongetje hier. Begint steeds beter te lopen. Zelfs aan 1 hand heeft-ie inmiddels meer zelfvertrouwen zolang-ie in de andere hand ook maar iets vast heeft. Dus tijdje met tennisbal rondgelopen. Zodra hij die bal niet heeft, wil hij een extra hand. Grappig!

Na de lunch nog even met de GKD naar de speelgoedwinkel geweest voor een leuk familie-gezelschapsspel wat met 6 personen gespeeld kan worden. Ook voor mijn zus en haar nieuwe samengestelde gezin. Haar vriend heeft namelijk ook 2 zoons in ongeveer de leeftijd van mijn neefjes.

Groetekes, S-je
Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 380 van 380 << < 376377378379380


Nieuwste reacties