Volg ons via
 
Koffie bij de buren (22)
Pagina 414 van 414 << < 410411412413414
4131 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21521


--
18 jun 2019 01:10
@ Sje, ik hoop dat de operatie goed is gegaan en dat je meiden er geen last van hebben ondervonden met hun proefwerken. Spannende tijd voor jullie.
Goed voor je dat je je schilderwerk weer hebt opgepakt. Ik kan me je onrust voorstellen.

@ K'tje, goed dat je een gesprek met je manager hebt gehad en je zorgen hebt geuit. Meer kun je niet doen.
Vervelend dat het roosteren zo lastig was.
Leuke klus om je dekbedovertrekken te veranderen. Weggooien is zonde.
Jammer van het misverstand op je werk. ZE boffen maar dat je langer kon blijven. Lekker dat je in de tuin een dutje kon doen.

@ Pepo, leuk dat jullie hebben genoten in het Amsterdamse bos en Amsterdam.
Heftig dat er een huis is uitgebrand bij jullie om de hoek.
Heel veel plezier op de Filipijnen.
Groetjes, kôlleke
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21521


--
18 jun 2019 01:29

Wij zijn gisteravond weer thuis gekomen van onze vakantie in de Dordogne. We zaten in het het noorderlijke gedeelte dat iets minder toeristisch is. De vrienden van mijn zwager hebben een prachtig plekje. Het was ooit een oud boerderijtje met een schuur aan het huis. Dertig jaar geleden is het verbouwd en is de landschapstuin aangelegd. De vrienden hebben een paar jaar geleden het oude woongedeelte verbouwd tot gite voor twee personen. Binnen heerlijk koel, buiten een leuk terras en de prachtige tuin.

Het oppassen op de kip en haan en de twee katten ging goed. De mannetjeskat was echt een schatje. De dameskat had wel ene gebruiksaanwijzing, maar ze werd steeds meer eigen met ons. 
Mijn zwager heeft ook nog een keer op zo'n zitmaaier het gras gemaaid. Een hele klus om alle bomen en struiken heen. Hij is er een paar uur mee bezig geweest. We hebben ook nog een border waar een woekerende plant stond, leeggehakt. 

Het weer viel dus een beetje tegen, maar we hebben veel dingen gedaan. Een paar steden bezocht (o.a Nontron, Brantôme, Perigeux, Angouleme), een paar keer gewandeld, waarvan één keer een route met heel veel geoacaches, een paar kastelen bezocht en gezellig uit eten geweest. Toen de vrienden weer thuis waren ook met elkaar nog naar een schilder- en beeldhouwconcours geweest. Erg leuk.

Gisteren dus weer de lange reis naar huis gemaakt. 's Ochtends rond kwart over acht vertrokken en 's avonds rond kwart over negen weer thuis. In Frankrijk reed het goed door, Bij Antwerpen en rond Rotterdam wel files gehad.

Gisteravond kwam jongste onverwacht thuis. Dat vond ik wel heel erg gezellig! Dat dacht zei ook.  

Vandaag ben ik aan de was begonnen. Manlief en jongste hebben de boodschappen gehaald. Vanmiddag kwam mijn vriendin langs. Naar omstandigheden gaat het wel goed met haar. Het convenant voor de scheiding is inmiddels getekend. Haar man heeft vervangende woonruimte gevonden en krijgt over een paar weken de sleutel. Nog even doorbijten dus. 

Vanavond ben ik weer samen met mijn vriendin wezen volksdansen. Was weer gezellig, maar het was wel warm in de zaal.

Groetjes, kôlleke
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 414 van 414 << < 410411412413414


Nieuwste reacties