Volg ons via
 
Koffie bij de buren (22)
Pagina 416 van 416 << < 412413414415416
4152 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:31172


--
26 jun 2019 03:45
Kolleke, leuk die familiecontacten.

K’tje, rustig aan met activiteiten met dit weer. Wij merken dat hier ook. Wandelen gaat prima, maar fietsen laten we maar.
S-je, vreselijk knap van meneer S-je. Hoe denken de meiden dat ze het gedaan hebben, die proefwerken?

Ik heb niet veel te vertellen buiten de vakantieperikelen, die ik in het betrefffende onderwerp heb vermeld. Nog een week te gaan, dan gaan we weer richting vliegveld. We denken erover om dat met plaatselijk OV te doen: tricycles, bussen en Jeepnys. Die laatste hebben we nog niet gehad, dat lijkt ons erg leuk.
We meoten dan ongeveer 250 km afleggen, de boot nemen en nog ruim 2 uur met de bus. Nou vloegen we pas donderdagavond, en gaan we hier woensdagochtend al weg, dus het zou moeten lukken.
PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21547


--
27 jun 2019 01:09
@ Virgo, ja jongste heeft nu een ander merk en duurdere kookplaat gekocht.

@ K'tje, leuke korte vakantie hebben jullie gehad.

@ Virgo, goed idee om een cadeaubon te geven. Gezellig dat jullie volgende week met elkaar gaan lunchen.

@ Sje, fijn dat het naar omstandigheden goed gaat. Je meiden hebben de vakantie wel verdiend.
Leuk om weer even terug te zijn op de basisschool.

@ Pepo, nog niet aan de terugreis denken hoor. Eerst nog een week genieten!
Groetjes, kôlleke
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21547


--
27 jun 2019 01:40
Maandagavond was het wel verschikkelijk warm in de zaal. Toch hebben we nog lekker een aantal dansen gedaan.
Na afloop hadden we nog lekkere hapjes en drankjes. De dansdocent bedankt voor het invallen tijdens de afwezigheid van onze dansjuf. Hij heeft ons weer een paar leuke oude dansen opnieuw aangeleerd.
Daarna hebben we de nieuwe roll-up banner met het nieuwe logo van de vereniging gepresenteerd. Gelukkig was iedereen blij met het nieuwe logo.
 
Gisteren met mijn vriendinnen op de fiets naar Alphen voor de high tea. Het was allemaal heerlijk, maar voor het mooi was het eigenlijk te warm. We hebben op een gegeven moment ook om water met ijsklontjes gevraagd. Daar hebben we drie karaffen van opgedronken. Na afloop hebben we, vooral voor onze Groningse vriendin, nog een klein rondje gefietst, maar dat werd ook te heet. We hebben nog ergens wat te drinken gehaald en zijn op een bankje gaan zitten waar af en toe een beetje wind kwam. Was wel weer erg gezellig met ons drietjes.

Manlief had het ook lekker warm gehad bij de afscheidsreceptie van zijn oud-collega gehad. De receptie was op het bedrijf zelf, dus voorhem ook wel weer leuk om daar een rondje te maken.
 
Vandaag een heel verschil in temperatuur, dus een vest mee toen ik ging oppassen. Het meisje ging bij een vriendinnetje spelen, dus ik had alleen het jongetje.
Na de lunch gingen we uit zijn origamiboek weer een aantal dieren vouwen. Alleen de slang kregen we toch echt niet voor elkaar. We hebben er vreselijk om gelachen.
Daarna hebben we buiten jeu de boules gespeeld. In het begin lag het jongetje voor, maar aan het eind was het toch 9-9 en won ik het laatste potje. Vond hij niet erg, het was gewoon spannend.
Het weer was inmiddels opgeknapt zodat hij toch van mij even mocht gaan zwemmen. Ze wonen aan het water en hebben een kleine insteekhaven. Verder mocht hij niet van me. Ik heb alleen pootje gebaad en wat leuke foto's gemaakt. Hij heeft me lekker natgespetterd. 's Avonds mocht ik overwerken. Vader had het meisje opgehaald en thuisgebracht. Daarna moest hij weer snel naar zijn volgende afspraak. Ik heb gezellig met de kinderen gegeten. Ze gingen allerlei leuke vragen aan mij stellen, zoals bijv. waar ik het meest bang voor ben geweest. Ik heb dus wat sterke verhalen verteld. Ze moesten wel lachen. 
Moeder kwam me later aflossen. Prima en gezellig dagje zo.
Groetjes, kôlleke
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 416 van 416 << < 412413414415416


Nieuwste reacties