Volg ons via
 
Koffie bij de buren (22)
Pagina 459 van 459 << < 455456457458459
4586 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
KôllekeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:21771


--
07 dec 2019 12:41

Woensdag weer opgepast. Was weer gezellig al vertoont het meisje af en toe wat pubergedrag. Geeft niks.
Ik heb het jongetje geholpen met het voorblad van zijn werkstuk. Met een Apple-laptop en Google-docs was het een uitdaging om een paar foto's op zijn plaats te zetten en te houden, maar het is gelukt.
Met het meisje heb ik nog een sterretje gehaakt als kerstcadeautje voor oma. Ook nog een paar kerstboompjes gevouwen. Leuk patroontje.

Gisteren ben ik naar oudste geweest. Eerst even samen gekletst en geluncht, daarna naar de ggz voor een gesprek met de psychiater. Medicatie wordt aangepast. De ene afbouwen, de andere opbouwen.
Na afloop zijn we nog even op pad geweest om een verjaardagscadeautje te ruilen (had ze dubbel gekregen) en om een sinterklaascadeautje voor haar vriendin te kopen. Was gezellig zo even samen op pad, maar daarna was ze uitgeput.

Vanochtend is jongste weer naar Delft gegaan. Sinds vorige week donderdag was ze elke dag hier komen eten en slapen. Nu komt ze pas dinsdag weer.
Manlief en ik zijn nog even naar Alphen geweest om nieuwe schoenen voor hem te kopen. Niet geslaagd en we hadden vanwege het weer geen zin om verder te gaan zoeken, dus lekker weer naar huis.
Vanmiddag inspiratie gezocht voor de kerstkaarten. Nog niet echt een idee, maar wel wat kleine haakwerkjes opgespannen. Misschien kan ik die in/op mijn kaarten verwerken.

Groetjes, kôlleke
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:31619


--
07 dec 2019 12:32

Lekker slapen, goed cijfer, het klinkt alsof je inderdaad de rust weer hebt gevonden S-je!

Kolleke hopelijk gaat het met oudste nu ook weer de goede kant op...

Hier zijn de boodschappen binnen, en hebben we voor morgen tapas gehaald, lekker gemakkelijk na een heel drukken dag en avond denken we. 
M2 stat in de keuken om borstplaat te maken, met de goede kernthermometer, hopelijk werkt dat, soms was het wat te korrelig of verbrand... Ik ben benieuwd!

 

PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22422


--
07 dec 2019 07:33

Kôlleke, hopenlijk gaat het met je oudste   straks  de goede  kant op, nu de medicijnen zijn aangepast.

S-je  fijn dat het wat rustiger wordt bij jullie  gezin,  en wat een pracht cijfer voor de KKD dat geeft haar weer moed  neem ik aan.

K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34187


--
08 dec 2019 01:52
Hoi, ik ben er weer. Ik ga weer aanhaken hier, en niet alles bijlezen.
We hebben een leuke vakantie gehad. De autorit, viel me mee. Al hadden we best veel regen de eerste 2 dagen.
Lekkere 11 dagen in het zuiden, best veel zon, en ook regelmatig in de korte broek kunnen lopen/ zitten. We hadden geen zin meer in de auto, en helaas geen echte wandelgebieden in de buurt. Dus een bejaardenvakantie met veel in de zon, lezen, uit eten, mijn ouders hier en daar helpen etc.
Mijn broer zat in een hotel in Albufeira, en hadden voor hunzelf de dagen vol gepland, ze kwamen vaak 's avonds even langs, voor ons wat onhandig omdat wij niet van die late gasten zijn, en het huisje van mijn ouders wat klein was. Wel leuk om lekaar weer evne te zien natuurlijk.
Gisteren de terugreis verliep niet prettig, om 7 uur van huis, huurauto wel vlot ingeleverd, en eerst 1 uur vertraging, maar dat liep telkens verder op tot bijna 4 uur. We werden gecompenseerd met een drankconsumptie, als het meer dan 4 uur was, kreeg je nog een lunchbon...die kwam dus net niet.
I.p.v tegen 16.30 waren we pas over half 9 thuis. We waren best wel gaar.
Vandaag een lamme dag, helaas buiten ook niet inspirerend, en ik moet gauw weer in het gareel, morgenochtend zit ik al vroeg op de fiets (beetje droog graag) om te gaan werken.
PePoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:31619


--
08 dec 2019 06:10

Leuke vakantie K'tje, met veel rust dus. Jammer van die vertraging en van je broer die alleen 's avonds kwam. Ook vervelemnd, die vertraging. Daar word je inderdaad gaar van...
Zit niet mee met het weer bij terugkomst. Ik duim voor droog en mooier weer voor je morgen.

hier ook een gare dag na een geweldige sintviering. Het was wel 03.00 voor we op de bank lgen, en gewoon 07.30 wakker natuurlijk... rustig opgestart, ontbijtje, geruimd en ingepakt, tafels en stoelen mee terug naar huis (morgen bij de kerk afleveren, geleend) en de rest van de dag wat gedaan met de cadeautjes (chromecast en nest-mini-home voor in de keuken). Het werkt weer. Kan ik roepen dat de tv uitgezet moet worden... ;-)

vanavond op tijd in bed denk ik. Morgen ruimen en brood bakken, en 's avonds kerkenraad, dinsdag weer werken. 

PePo
"Het leven is net als fietsen. Als je denkt dat er geen wind is, dan heb je hem meestal behoorlijk mee"
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22422


--
08 dec 2019 08:44

Fijn dat je weer hier bij ons op de koffie komt K'tje.
Dat is niet zo leuk dat je broer alleen 's avonds  en dan ook nog laat  langs kwam.
Jammer dat het  op  de terugreis minder  voorspoedig ging.
Succes morgen  met je eerste werkdag.

K'tjeGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:34187


--
08 dec 2019 09:30
Vooral voor mijn ouders wel sneu dat mijn broer zijn eigen plan trok. Wij zaten in een huisje naast hun, dus we trokken zowiezo al meer samen op. Mijn broer zien ze normaal ook zelden en dan zijn het ook altijd snelle bezoekjes. mijn moeder vertelde dat mijn vader vroeger ook zo was naar zijn ouders. En mijn schoonzusje kennen we amper, dus die stimuleert het ws ook niet echt.
U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 459 van 459 << < 455456457458459


Nieuwste reacties