Volg ons via
 
Georgië 2019
Pagina 2 van 2 << < 12
10 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
virgoGebruiker is Offline
Huishoudgoeroe
Huishoudgoeroe
Posts:22271


--
18 sep 2019 08:50

Ineens had de vorige accomodatie geen werkende wifi meer.
Gisteren zijn we met een busje naar Telavi gereisd, bijna de meest oostelijke stad van het land, klein stukje verder enje zit in Dachastan, we zijn de hoge bergen van  daar.
We hadden op booking wat adresjes gezocht en oom hier bij de VVV gevraagd, maar meer dan een adreslijst geven deden ze niet, ze leken weinig moeite te willen doen. Eerst is R. alleen zonder rugzak gaan kijken, maar er staan weinig bordjes met Geusthouse, en als het er al staat is er een dichte poort. Lastige klus, dan nogmaals samen en ineens zien we wel iets geschikts, helaas vol. Maar de dame belt iemand die wel plek heeft, inmiddels een flinke hoosbui. Maar ook dat wordt opgelost, er komt een busje voorijden, en we worden bij een echtpaar gebravht. Het lijkt erop dat we hun logeerkamer gebruiken, nou ja ook prima.
Ik gebruik nu de  wifi van het restaurant waar we vegeten hebben.
Vanmorgen achter fietsen aan, met moeite gevonden, maar ze hebben geen nippeltje om de banden op te pompen, en geen fietsenzaak te vinden hier. Ze beloven dat we morgen ermee op pad kunnen. Ik ben benieuwd.
Lopen we net terug zien we een busje rijden met de tekst
" 't olde glashuus" ui Nieuwdorp. Hier rijden veel busjes die vorheen in nl en de reden. Mijn neef is dus eigenaar geweest van dat busje. Google maar eens op de naam, hij doet veel met glas in lood.
Nou dit is het weer voor nu.R zit al in de tuin met de wijn ik hier nog op de stoeprand bij het restaurant.

groetjes, K'tje

U bent niet gemachtigd om te reageren.
Pagina 2 van 2 << < 12


Nieuwste reacties