Volg ons via
 
Wat is jouw nieuws van de dag?
Je bent nu hier : Forums > Actueel > Nieuws van de dag
Pagina 1 van 9912345 > >>
986 Reacties
U bent niet gemachtigd om te reageren.
| Sorteer Berichten:
Printer Vriendelijk
AuteurBerichten
MiriamGebruiker is Offline
Huishoudfanaat
Huishoudfanaat
Posts:4864


--
04 nov 2003 06:44
  Wat heb jij vandaag meegemaakt wat je met de rest wilt delen of wat vind jij opvallend aan het nieuws in de krant of op tv?

  Deel hier je mening met de rest!

  Edited by - Sje on 17-10-2010
  MiriamGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:4864


  --
  04 nov 2003 06:51
  Mijn nieuws van de dag is onderstaand artikel (bron: telegraaf): BEIJING - Jiang Lijun, een psychologiestudent die een jaar geleden met vier andere Chinezen werd gearresteerd nadat zij op een internetpagina een open brief hadden ondertekend waarin politieke hervormingen werden gevraagd, staat dinsdag achter gesloten deuren in Beijing terecht op beschuldiging van staatsondermijning. De in New York gevestigde mensenrechtengroep Human Rights in China heeft dat bekendgemaakt. De Chinese autoriteiten propageren het gebruik van internet voor onderwijs en commerciële doelen, maar treden hard op als het gebruikt wordt voor kritiek op het beleid. Het is maar goed dat we dat soort dingen in nederland niet meemaken! Het is toch belachelijk dat je niet voor je mening uit mag komen?
  JeroenGebruiker is Offline
  Basic Member
  Basic Member
  Posts:257


  --
  04 nov 2003 08:43
  Ja, belachelijk! Iedereen moet toch zijn mening kunnen geven ongeacht de inhoud van de mening. Als je het dan niet eens bent met die mening dan moet je hier tegenin gaan met woorden en niet met censuur, gevangenschap of geweld.
  Webmaster van huishoudplaza
  DolfinGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:3


  --
  05 jun 2004 11:46
  citaat:
  Geplaatst door Miriam
  Wat heb jij vandaag meegemaakt wat je met de rest wilt delen of wat vind jij opvallend aan het nieuws in de krant of op tv? Deel hier je mening met de rest!
  DolfinGebruiker is Offline
  Nieuw Lid
  Nieuw Lid
  Posts:3


  --
  05 jun 2004 11:49
  Hallo, Bizar op teletekst gelezen vandaag: Een columbiaanse vrouw was ontvoerd door een andere vrouw, de Columbiaanse vrouw was zwanger, haar baby is ontvoerd uit de baarmoeder, de buik is opengesneden, met een keukenmes...De ontvoerster, dacht dat de vrouw dood was, maar ze kon zoch gelukkig naar de telefoon slepen, de vrouw heeft het overleeft, en de ontvoerster is met de baby gelukkig gevonden...Hoe het met de baby gaat weet ik eerlijk gezegd niet, hoezo bizar!!!!!!!!! Groetjes Dolfin
  MiriamGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:4864


  --
  08 jun 2004 05:26
  Inderdaad heel bizar. Wie doet nou zoiets? Volgens mij had de baby het wel overleefd.
  LouiseGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7814


  --
  15 feb 2008 11:29
  Mijn moeder mailde vanmorgen dat het koud is, "warme truien dag". Ik hoorde het bij het weerbericht om 10.15 (radio 2) ook zeggen. Maar de krant die ik bij de supermarkt meenam (DAG) werpt er een ander licht op: het is warme truien dag omdat het verdrag van Kyoto (morgen) 3 jaar geleden getekend is. Om de kinderen zich ervan bewust te maken dat de verwarming makkelijk één graad lager kan als je je iets warmer kleedt, en dit veel energie scheelt, doen veel scholen vandaag aan "warme truien dag".
  Ooit van gehoord??? Doen ze er bij jullie kinderen op school iets aan??
  Bijv. een klas waar ze een recordpoging "zoveel mogelijk truien over elkaar aantrekken" doen. Of een klimaatpolitie op pad sturen om te controleren of kinderen op andere scholen wel warm genoeg zijn aangekleed...
  sonnie1983Gebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:6017


  --
  15 feb 2008 11:41
  Ik heb er nog helemaal niks over gehoord...
  S-jeGebruiker is Offline
  Huishoudgoeroe
  Huishoudgoeroe
  Posts:73094


  --
  15 feb 2008 11:55
  Nooit van gehoord. Toevallig heb ik vanochtend wel een warme trui aangetrokken omdat ik het de afgelopen dagen met mijn shirts lange mouwen toch net te koud had gehad. En mede daardoor heb ik de dames vandaag ook een vestje aangegeven over hun shirt.

  En wat die verwarming graadje lager betreft: hier staat-ie niet eens aan met de zon in de huiskamer. Dus volgens mij zijn wij per ongeluk goed bezig. ;-)

  Edited by - Sje on 15-2-2008 11:56:17 AM
  Groetekes, S-je
  Keep whispering your heartdreams, you never know when your angel is listening.....
  GompyGebruiker is Offline
  Huishoudfanaat
  Huishoudfanaat
  Posts:7338


  --
  15 feb 2008 12:18
  Hier stond er wat over in de krant, volgens mij gaan de ambtenaren van de gemeente Zaltbommel vandaag in een dikke trui naar het werk.
  En net wat Sje zegt, in het zonnetje is het ook warm genoeg zonder dikke trui.
  Gompy
  U bent niet gemachtigd om te reageren.
  Pagina 1 van 9912345 > >>


  Nieuwste reacties