Volg ons via
 

Advertentiemogelijkheden

Met 2 miljoen unieke bezoekers per jaar, hoge rankings in google voor onze content, een frequent verstuurde en goed gelezen nieuwsbrief en een ruime schare volgers op Facebook en Twitter is HuishoudPlaza een interessant doelgericht advertentiemedium.

HuishoudPlaza is interessant voor adverteerders met producten en oplossingen voor alles wat betrekking heeft tot zaken in en om het huis. BelangrijkeΩ thema's hierin zijn huishouding, koken, geld besparen, consuminderen en ongedierte bestrijding. De doelgroep bestaat uit vrouwen tussen de 30 en 60 jaar, studenten (op kamers) en kookliefhebbers.

We bieden adverteerders diverse mogelijkheden om hun boodschap te vermelden. Waaronder:

  • Banners en tekstadvertenties. 
  • Gesponsorde artikelen (vraag naar de voorwaarden)
  • Adverteren in de nieuwsbrief
  • Sponsorships, treedt op als HuishoudPlaza sponsor en wordt regelmatig en prominent vermeld in onze uitingen
  • Vergaande samenwerking branding (mits passend binnen filosofie website)

We denken graag met u mee op welke manier we uw boodschap optimaal tot haar recht kunnen laten komen op HuishoudPlaza. Met tussen de 5 en 10 duizend unieke bezoekers per dag, een goed gelezen nieuwsbrief, volgers op Facebook en Twitter bent u verzekerd van een groot en doelgericht bereik met uw advertentie. Bovendien groeit deze website jaarlijks nog steeds.

Neem contact met ons op via het het contactformulier. We stellen het op prijs als u kort toelicht wat uw wens is, zodat we daar een passend antwoord op kunnen geven.