Volg ons via
 
 

Volg HuishoudPlaza

HuishoudPlaza.nl is je huishoudelijke hulp online met handige tips voor in en om het huis! Schoonmaken, wassen, strijken, koken, klussen, tuinieren, het staat er allemaal op. Handige huishoudschema's, tips, recepten, weekmenu's, uitzetlijsten, cursussen, maar ook ruimte voor kletsen op het forum. Op deze pagina worden de verschillende manieren toegelicht om ons te volgen. Daarmee maak je HuishoudPlaza pas echt tot je online hulp in de huishouding!

 

E-mail nieuwsbrief en wekelijkse updates

HuishoudPlaza stuurt wekelijks een update waarin oa. de nieuwste huishoudschema's, weekmenu's, huishoudtips, recepten en forumtopics worden gepresenteerd. Daarnaast wordt met regelmaat een nieuwsbrief verstuurd. Wil je ook op de hoogte blijven schrijf je dan in rechts bovenin dit scherm.  

 Volg ons op Facebook

Facebook

Meld je aan op onze Facebook fan pagina en blijf via Facebook op de hoogte van wat er op HuishoudPlaza speelt. Je kunt je aanmelden door op deze pagina op de knop "Vind ik leuk" te klikken. Je vindt ons hier: www.facebook.com/huishoudplaza. We stellen het ook enorm op prijs als je onze artikelen door middel van een  Facebook "Vind ik leuk" actie onder de aandacht van je vrienden brengt.   

 

Twitter

Alle interessante nieuwe artikelen en schema's worden geplaatst op Twitter. Door onze twitter te volgen blijf je eenvoudig op de hoogte van de nieuwtjes op de site. Je vind ons hier: twitter.com/huishoudplaza


RSS

Met onze handige RSS feeds ontvang je dagelijks alle nieuwtjes van huishoudplaza in je rss reader of e-mail client. Ook kun je hiermee de nieuwe items van HuishoudPlaza op je eigen website plaatsen. Je kunt gebruik maken van de onderstaande feeds:

Zodra je op een bovenstaande link klikt wordt er een pagina geopend met de betreffende RSS feed. Je kunt de url van pagina kopieren in je RSS reader.

Wist je dat ...

... je HuishoudPlaza enorm helpt door artikelen die jij interessant vindt te delen via de sociale netwerken. Doordat jij het deelt verwijs je anderen weer naar HuishoudPlaza, waardoor de site groeit en steeds meer middelen krijgt om nog mooier en handiger te worden.

Dus plaats onze artikelen op Facebook, Twitter en Hyves  en geef de goede artikelen een Facebook "Vind ik leuk" en een Google +1. Bij de artikelen vind je handige snelkoppelingen om dit te doen.

Bedankt!