Volg ons via
 

Volg HuishoudPlaza

HuishoudPlaza.nl is je huishoudelijke hulp online met handige tips voor in en om het huis! Op deze pagina worden de verschillende manieren toegelicht om ons te volgen. Daarmee maak je HuishoudPlaza pas echt tot je online hulp in de huishouding!

 

E-mail nieuwsbrief en wekelijkse updates

HuishoudPlaza stuurt regelmatig een update waarin oa. de nieuwste huishoudschema's, weekmenu's, huishoudtips, recepten en forumtopics worden gepresenteerd. Schijf je hieronder in!

 
 Volg ons op Facebook

Facebook

Meld je aan op onze Facebook fan pagina en blijf via Facebook op de hoogte van wat er op HuishoudPlaza speelt. Je kunt je aanmelden door op deze pagina op de knop "Vind ik leuk" te klikken. Je vindt ons hier: www.facebook.com/huishoudplaza. We stellen het ook enorm op prijs als je op "Vind ik leuk" klikt onder elk artikel dat je leest. Klik hieronder op "Vind ik leuk" om via Facebook op de hoogte te blijven van HuishoudPlaza.  

 

Twitter

Alle interessante nieuwe artikelen en schema's worden geplaatst op Twitter. Door onze twitter te volgen blijf je eenvoudig op de hoogte van de nieuwtjes op de site. Je vind ons hier: twitter.com/huishoudplaza


RSS

Met onze handige RSS feeds ontvang je dagelijks alle nieuwtjes van huishoudplaza in je rss reader of e-mail client. Ook kun je hiermee de nieuwe items van HuishoudPlaza op je eigen website plaatsen. Je kunt gebruik maken van de onderstaande feeds:

Zodra je op een bovenstaande link klikt wordt er een pagina geopend met de betreffende RSS feed. Je kunt de url van pagina kopieren in je RSS reader.

Wist je dat ...

... je HuishoudPlaza enorm helpt door artikelen die jij interessant vindt te delen via de sociale netwerken. Doordat jij het deelt verwijs je anderen weer naar HuishoudPlaza, waardoor de site groeit en steeds meer middelen krijgt om nog mooier en handiger te worden.

Dus plaats onze artikelen op Facebook, Twitter en Hyves  en geef de goede artikelen een Facebook "Vind ik leuk" en een Google +1. Bij de artikelen vind je handige snelkoppelingen om dit te doen.

Bedankt!