Volg ons via
 

Toevoegen tips (en andere items) nu mogelijk via de website!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Op veler verzoek heb ik de website uitgebouwd met de mogelijkheid om direct tips in te voeren op de website. Het is nu niet meer nodig om hiervoor het forum te gebruiken.

Alleen geregistreerde gebruikers kunnen tips invoeren. Zij kunnen tevens nieuwsberichten, recepten en cursussen aandragen. Ik heb onder recepten en cursussen een bericht geplaatst op welke wijze met de invoer van deze twee items kan worden omgegaan.

Ingevoerde items worden niet direct op de website geplaatst. Het is belangrijk dat de redactie er eerst overheen kijkt om het aangedragen toe te schrijven naar de huisstijl van Huishoudplaza.nl. Elk aangedragen bericht komt bij de redactie in een soort 'to-do' list te staan. Op basis daarvan wordt direct zichtbaar welke items we moeten behandelen.

Door deze opbouw verwacht ik dat het behandelen binnen een dag kan gebeuren. De redactie zal de leden zoveel mogelijk op de hoogte houden van de behandeling.

Hopelijk kunnen we door deze functie gezamenlijk bouwen aan een uiterst informatieve website.

Vriendelijke groet,

Webmaster

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 30-05-2004
Hits: 1085
Categorie: 
Over Huishoudplaza
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig