Volg ons via
 

Festival In Vervoering gaat in 2011 door

In vervoering 2011 | Het festival In Vervoering in Utrecht gaat dit jaar door.

Festival In Vervoering 2011 gaat door!

Door de komst van extra sponsorgelden is het jaarlijkse festival In Vervoering gered. 

Uitgebreider en diverser

Het festival wordt dit jaar uitgebreider en diverser dan vorig jaar. Op zaterdag 6 augustus wordt het publiek In Vervoering gebracht op de Korte Minrebroederstraat in hartje Utrecht. De karavaan strijkt als vanouds op de zondag weer neer in park Lepelenburg. Met trots presenteert het festival onder andere de bands Eins, Zwei Orchestra, Paulusma, Case Mayfield, Knobsticker en Rachel Louis (winnares Utrecht Popprijs 2011) en vele non-muzikale acts. Dit jaar is In Vervoering tevens een bijzonder partnerschap met het Spoorwegmuseum aangegaan. Het publiek kan op de festival-zondag op een unieke locatie in het museum genieten van een optreden van onder andere singer-songwriter Marten de Paepe.  Tevens werkt festival In Vervoering samen met de Gemeente Utrecht. Op ludieke wijze willen gemeente en In Vervoering het gebruik van fietsen door de festival bezoekers stimuleren. Zo rijden er op zaterdagmiddag fietstaxi's van en naar het centraal station en stadhuis. Op het Lepelenburg staat op zondag speciaal een mobiele fietsenstalling, waar bezoekers gratis hun fiets kunnen parkeren.

Optreden

Om Utrecht, voordat het festival los gaat, alvast een beetje In Vervoering te brengen, vindt er op vrijdag 5 augustus om 16.00 uur een bijzonder akoestisch optreden plaats van Aestrid in The Village Coffee & Music, Voorstraat 46 te Utrecht. Net als het festival, is deze instore gratis toegankelijk.

Kom 6 en 7 augustus naar Utrecht

In Vervoering is een bijzonder intiem, mobiel en kleinschalig multidisciplinair festival dat dit jaar plaatsvindt op 6 & 7 augustus in Utrecht. Het festival heeft in de afgelopen vijf jaar een sterke positie weten op te bouwen in het Utrechtse festival landschap met meer dan 2.500 bezoekers. Een festival waarop intimiteit en mobiliteit centraal staan en door de laagdrempeligheid vele nieuwsgierige bezoekers op bijzondere wijze kennis laat maken met talent uit Utrecht en omgeving. Het is een gratis toegankelijk festival dat van begin tot eind georganiseerd wordt door vrijwilligers. 

Meer informatie

Kijk op www.in-vervoering.nl

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 26-07-2011
Hits: 1369
Categorie: 
Evenementen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
In Vervoering 2011, festival utrecht, festival 2011