Volg ons via
 
 

Waarschuwing KPLD: Slaap niet in de camper langs de weg

Camper reis | Slaap niet langs de snelweg.

Met de camper op reis? Pas op!

Het Korps landelijke politiediensten (KLPD) waarschuwt bezitters van campers voor inbraken tijdens hun overnachting op parkeerplaatsen langs autosnelwegen. Het vermoeden bestaat dat meerdere daders actief zijn. 

Sinds april 2011 is 40 x aangifte gedaan en sinds vorige maand stijgt het aantal incidenten per week. Advies: Overnacht op een camping of als dat niet mogelijk is, wees alert. Laat geen kostbare spullen zoals laptops, navigatieapparatuur, tassen en sieraden in het zicht liggen. Houd ramen en deuren gesloten, wees er op bedacht dat ramen en deuren geforceerd kunnen worden om binnen te komen. Zet de camper op een verlicht gedeelte van de parkeerplaats.

Op dit moment is er alleen sprake van materiële schade, gedupeerden worden tijdens hun slaap beroofd en komen daar pas de volgende ochtend achter. De Verkeerspolitie van het KLPD heeft diverse onderzoeken verricht om de daders te achterhalen. Dit heeft nog niet geleid tot aanhouding van verdachten, maar tips zijn zeer welkom.

Bron: KLPD

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 10-08-2011
Hits: 1574
Categorie: 
Verkeer
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
camper reis, reizen met de camper
Gerelateerde artikelen
Er zijn geen items beschikbaar.