Volg ons via
 

HHP TV Aflevering 11 - Verhuizen uitbesteden of zelf doen?

Verhuizing uitbesteden | Alles over de voordelen en nadelen van het zelf verhuizen en het uitbesteden van een verhuizing.


Zelf doen of uitbesteden?

Verhuizen is een grote stap in je leven, er komen veel zaken bij kijken. Het is niet alleen inpakken en naar je nieuwe huis rijden. Wat doe je bijvoorbeeld met waardevolle spullen? Grote kasten? Zware spullen? Daarnaast heb je altijd meer in te pakken dan je denkt. Op die momenten kun je denken aan verhuizers, die je kunnen helpen met alle facetten die bij verhuizen komen kijken. Inpakken, demonteren, verhuizen, monteren en neerzetten. Zelfs het uitpakken kan je laten verzorgen, maar als je alleen je kostbare kast wilt laten verhuizen dan kan dat natuurlijk ook. In deze HHP TV aflevering “Verhuizen, zelf doen of uitbesteden?” kijken we naar het nut van laten verhuizen en de verschillende mogelijkheden die daarbij komen kijken.

This player requires Adobe Flash Player 10 or greater. Download here.

For more information on the video player provided on this site, visit Streamingbolaget.

Er komt veel kijken bij een verhuizing en veel mensen krijgen er niet echt handigheid in, want ze verhuizen gemiddeld 1 keer in de 7 jaar. 

Wat heel belangrijk is bij een verhuizing is dat je van tevoren goed bedenkt wat je wilt laten verhuizen en bedenk daarbij ook dat je steeds meer en duurdere spullen hebt en dat het dus ook steeds moeilijker wordt om het zelf te doen. 

De reden om een verhuizing uit te besteden, is de veiligheid van je spullen, van de mensen en van de omgeving. Uitbesteding levert natuurlijk ook een tijdsbesparing op. Verhuizers verhuizen doorgaans in minder dan de helft van de tijd die je er zelf aan zou besteden. En natuurlijk is het ook een luxe. Je houdt tijd over om je druk te maken over andere dingen die ook heel belangrijk kunnen zijn rondom de verhuizing. 

Je kunt ook delen van de verhuizing uitbesteden. Je kunt bijvoorbeeld alleen grote stukken laten verhuizen. Je kunt je inboedel verhuizen en zelf inpakken. Je kunt het ook laten inpakken. Er is veel mogelijk. 

Verhuisbedrijven hebben vaak ook een handyman-service. Daarmee kun je bijvoorbeeld schilderijen laten ophangen of apparatuur laten aansluiten. 

Verhuizers hebben een opleiding gevolgd waarbij ze hebben leren tillen en waarbij ze bijvoorbeeld hebben geleerd hoe ze met bepaalde spullen moeten omgaan. 

Een goed verhuisbedrijf kan je vinden door rond te vragen in je omgeving. Ook branche-organisaties hebben goede informatie over verhuisbedrijven en bijvoorbeeld bij de consuwijzer kun je zien of een bedrijf is aangesloten bij een geschillencommissie en welke garantie ze bieden.

Gerelateerde artikelen

De Verhuischecklist 1
De Verhuischecklist 2 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 11-10-2011
Hits: 3015
Categorie: 
Handig, Huishoudplaza TV
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
verhuizing uitbesteden, erkende verhuizer, verhuizen, plannen verhuizing, checklist verhuizen