Volg ons via
 

HHP TV Aflevering 28 : Angst voor de tandarts

Angst voor de tandarts | HHP tv-aflevering over het omgaan met angst.

Angst voor de tandarts 

Meer dan één miljoen Nederlanders is zó bang voor de tandarts dat een controle al jaren achterwege blijft. Alleen de gedachte aan een tandartsbezoek zorgt bij veel mensen al voor onrust, spanning en slapeloze nachten. De angst ontstaat vaak door een traumatische ervaring, zoals een slechte behandeling of een onvriendelijke tandarts. 

Toch hoeft een tandartsbezoek niet een angstige ervaring te zijn. In deze online video vertelt anesthesioloog Stephan Irsfeld over de verschillende mogelijkheden voor mensen met een ernstige angst voor de tandarts. Daarnaast vertelt Fransje over haar angst voor de tandarts en hoe zij nu omgaat met haar tandartsbezoek. Dus wil je ook weten hoe je van je angst voor de tandarts af komt kijk dan nu de video “Angst voor de tandarts.”

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 20-03-2012
Hits: 2773
Categorie: 
Huishoudplaza TV
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Angst voor de tandarts