Volg ons via
 
 

Sta jij al midden in het studentenleven?

Studentenleven | Website boordevol informatie voor studenten over verzekeringen, thuisstudies, telefoonabonnementen en meer.

Door de steeds strengere wetgeving zijn studenten er bij gebaat om binnen redelijke tijd af te studeren. Mijnstudentenleven.nl heeft als doel om in deze zware tijden het leven van de student makkelijker te maken. Op de website vind je nuttige informatie over de meest uiteenlopende zaken. De redactie vergelijkt daarnaast op het gebied van verzekeringen, thuisstudies en telefonieabonnementen verschillende aanbieders met elkaar. Het is vervolgens aan jou om de juiste match te vinden.

Stage journalistiek & Communicatie regio Amsterdam

Na de zomer zijn wij op zoek naar getalenteerde studenten die gedurende een periode van 6 maanden onze redactie willen komen versterken. Sta je midden in het studentenleven en is schrijven een van je passies mail dan naar Mijnstudentenleven.nl voor meer informatie.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 27-06-2012
Hits: 2971
Categorie: 
Handig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
studentenleven, studenten, student, studeren, verzekeringen, verzekering student, thuisstudie, telefoonabonnement student