Volg ons via
 

Sta jij al midden in het studentenleven?

Studentenleven | Website boordevol informatie voor studenten over verzekeringen, thuisstudies, telefoonabonnementen en meer.

Door de steeds strengere wetgeving zijn studenten er bij gebaat om binnen redelijke tijd af te studeren. Mijnstudentenleven.nl heeft als doel om in deze zware tijden het leven van de student makkelijker te maken. Op de website vind je nuttige informatie over de meest uiteenlopende zaken. De redactie vergelijkt daarnaast op het gebied van verzekeringen, thuisstudies en telefonieabonnementen verschillende aanbieders met elkaar. Het is vervolgens aan jou om de juiste match te vinden.

Stage journalistiek & Communicatie regio Amsterdam

Na de zomer zijn wij op zoek naar getalenteerde studenten die gedurende een periode van 6 maanden onze redactie willen komen versterken. Sta je midden in het studentenleven en is schrijven een van je passies mail dan naar Mijnstudentenleven.nl voor meer informatie.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 27-06-2012
Hits: 3568
Categorie: 
Handig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
studentenleven, studenten, student, studeren, verzekeringen, verzekering student, thuisstudie, telefoonabonnement student