Volg ons via
 
 

Winactie Zalando: Deel jouw beste huishoudtip!

Winactie Zalando | Deze winactie is gesloten.

Winactie Zalando
Het huis onderhouden is één van de belangrijkste taken die je hebt en hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat jij over praktische, maar ook leuke huishoudelijke artikelen beschikt. Dit in combinatie met grootmoeders tips, zorgt ervoor dat het huishouden tip top in orde is. Zalando staat misschien bekend om zijn grote schoenencollectie, maar heeft ook een groot assortiment aan huishoudelijke artikelen voor je beschikbaar. Bij Huishoudplaza doen we er nog een stapje bovenop, omdat wij een waardebon van Zalando mogen weggeven ter waarde van 50 euro en een gastblog op de huishoudpagina van Zalando waar je je beste huishoudtips met de wereld kunt delen.

Wat moet je doen?
Om de waardebon van 50 euro en de gastblog op Zalando te winnen, is het de bedoeling dat jij je beste huishoudtip opstuurt. Dit kan je doen door een reactie met je beste huishoudtip en je e-mailadres achter te laten bij dit artikel. De redactie kiest degene met de beste huishoudtip, die dan deze leuke prijs wint!


Voorwaarden

1. Plagiaat is niet toegestaan
2.De winactie duurt tot 30 oktober.
3. De naam van de winnaar komt niet op de site te staan in verband met privacy. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht via de mail.

===================================================================================

Winactie gesloten
De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meedoen met de winactie. Alle deelnemers hartelijk bedankt voor jullie leuke bijdrages en handige huishoudtips. De winnaar of winnares krijgt zo snel mogelijk een mail met de mededeling dat hij of zij heeft gewonnen!
 

 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
5 reactie(s)
Edith Bijster (Gast)
Geplaatst op 27-10-2013 om 20:26

Als je een prijsstickertje verwijderd blijven er vaak lijm resten achter. Dit is gemakkelijk te verwijderen met wat slaolie op een watje erover wrijven en foetsi!

Wilna Kloeze (Gast)
Geplaatst op 24-10-2013 om 15:06

Ik doe een scheut glansspoelmiddel door het water als ik ga ramen lappen. Het resultaat glanzende ramen zonder strepen.wil (Gast)
Geplaatst op 24-10-2013 om 14:55

Last van doffe douchetegels waar vaak kalk en zeepresten op blijven zitten. Smeer dan na het schoonmaken van de tegels eens autowas op  je tegels  de tegels gaan weer voor lange tijd blinken en het vuil loopt er makkelijker af

Maarten (Gast)
Geplaatst op 23-10-2013 om 12:31

Moet je je ramen lappen, maar word je gek van al die strepen? Stop een ui in je water en je hebt geen last van strepen. Stinken je handen vervolgens naar ui? Was ze met tandpasta!

Jet (Gast)
Geplaatst op 23-10-2013 om 10:58

Zoals mij zelf al eens is overkomen, moest ik een kapotte lamp eruit draaien. Het glas was gebroken.

Snijdt een aardappel door de midden en druk deze erop. Draaien maar en je lamp is er veilig uit.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 19-10-2013
Hits: 4111
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Winactie Zalando, waardebon zalando, winnen, prijsvraag, gratis, shoptegoed