Volg ons via
 

Winactie Zalando: Deel jouw beste huishoudtip!

Winactie Zalando | Deze winactie is gesloten.

Winactie Zalando
Het huis onderhouden is één van de belangrijkste taken die je hebt en hiervoor is het natuurlijk belangrijk dat jij over praktische, maar ook leuke huishoudelijke artikelen beschikt. Dit in combinatie met grootmoeders tips, zorgt ervoor dat het huishouden tip top in orde is. Zalando staat misschien bekend om zijn grote schoenencollectie, maar heeft ook een groot assortiment aan huishoudelijke artikelen voor je beschikbaar. Bij Huishoudplaza doen we er nog een stapje bovenop, omdat wij een waardebon van Zalando mogen weggeven ter waarde van 50 euro en een gastblog op de huishoudpagina van Zalando waar je je beste huishoudtips met de wereld kunt delen.

Wat moet je doen?
Om de waardebon van 50 euro en de gastblog op Zalando te winnen, is het de bedoeling dat jij je beste huishoudtip opstuurt. Dit kan je doen door een reactie met je beste huishoudtip en je e-mailadres achter te laten bij dit artikel. De redactie kiest degene met de beste huishoudtip, die dan deze leuke prijs wint!


Voorwaarden

1. Plagiaat is niet toegestaan
2.De winactie duurt tot 30 oktober.
3. De naam van de winnaar komt niet op de site te staan in verband met privacy. De winnaar krijgt een persoonlijk bericht via de mail.

===================================================================================

Winactie gesloten
De winactie is gesloten, je kunt helaas niet meedoen met de winactie. Alle deelnemers hartelijk bedankt voor jullie leuke bijdrages en handige huishoudtips. De winnaar of winnares krijgt zo snel mogelijk een mail met de mededeling dat hij of zij heeft gewonnen!
 

 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

5 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 19-10-2013
Hits: 5314
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Winactie Zalando, waardebon zalando, winnen, prijsvraag, gratis, shoptegoed