Volg ons via
 
 

Homeplanner 2012

Homeplanner 2012 | Handige kalender voor afspraken, kookplanning, notities en memo's.

Einde aan losse briefjes en memo´s!

Een druk gezin, een baan, allerlei klusjes die gedaan moeten worden? Overal briefjes met notities en een onoverzichtelijke taakverdeling? Daarvoor bedacht Plan-Point de Homeplanner.

Deze maand is de homeplanner 2012 uitgekomen. De homeplanner is een kalender waarop naast afspraken ook plaats is voor een boodschappenlijstje, kookplanning, notities, memo`s en een ovezicht van huishoudelijke taken die gedaan moeten worden. Daarnaast bevat de homeplanner nog handige tips en een takenplanner. Door de planner is het voor ieder gezinslid meteen duidelijk war er moet gebeuren.

De homeplanner 2012 kost 12,95 euro en is te bestellen via de website plan-point.nl

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
5 reactie(s)
Marion (Gast)
Geplaatst op 15-09-2012 om 10:00

Ik heb ook weer een planner gekocht, reuze handig.ID (Gast)
Geplaatst op 10-04-2012 om 15:31

Ik werk al weer 3 jaar met deze planner. Ik ben er heel blij mee. Weet nu hoe die in elkaar zit etc. Je kan ook heel goed terecht bij de grotere Hema, zij verkopen ook een aantal handige dingen die je op je eigen (gemaakte) kalender kan gebruiken. Daarbij is vind ik het heel praktisch om op een centrale plek een kalender te hebben hangen. Als iets niet zichtbaar is werkt het voor mij niet (bijvoorbeeld een dichte agenda). Mijn taken houd ik bij in mijn smartphone met Astrid die ook mijn partner op zijn smartphone heeft staan zo kun je taken delen. Klinkt heel onpersoonlijk maar je kan elkaar echt aanmoedigen op deze manier. Als we dan toch een beetje hip doen dan ook maar zo. Daarbij is (reclame verwijderd door moderator) absoluut een inspirator voor mij geweest. Mijn gezin loopt niet altijd geheel vlekeloos op rolletjes maar t loopt en dat is het belangrijkste en de meeste taken worden gewoon wel optijd uitgevoerd. Succes en laat je inspireren door (reclame verwijderd door moderator). Het hoeft niet perfect maar het moet nu eenmaal wel gebeuren.

Iris

Milarepa7
Geplaatst op 09-01-2012 om 19:17

Ik wil niet nagatief zijn maar ik vind die planners wel wat duur. Ik vind dat Wisp (gast) ook wel een heel goed punt heeft.

Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 04-12-2006
Hits: 9967
Categorie: 
Handig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
homeplanner, kalender, afspraken, notities, gezinsagenda