Volg ons via
 

Huishoudplaza nu ook geschikt voor mobiel

HuishoudPlaza is vanaf vandaag geschikt voor elk apparaat. De website is namelijk responsive gemaakt.

Steeds meer mensen bezoeken HuishoudPlaza op de mobiel of op de tablet. HuishoudPlaza wil graag mee in deze ontwikkeling en daarom is HuishoudPlaza vanaf vandaag responsive! 

Dat wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast op het apparaat waarop je HuishoudPlaza bekijkt. Bezoek je onze website bijvoorbeeld op je tablet dan past de website het beeld aan op de grootte van jouw scherm. Draai je tablet maar eens naar portretmodus. En op je smartphone zul je zien dat je alleen nog maar de artikelen in beeld krijgt, zonder alle blokken die daar normaal gesproken omheen staan. Erg handig voor als je bv. een recept mee de keuken in wilt nemen. 

De komende weken voeren we nog de nodige wijzigingen uit om de ervaring op elk apparaat zo optimaal mogelijk te maken. We hopen dat deze aanpassing HuishoudPlaza nog gebruiksvriendelijker maakt. 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 18-05-2014
Hits: 3142
Categorie: 
Over Huishoudplaza
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
responsive, apparaat, aanpassing