Volg ons via
 
 

Huishoudplaza nu ook geschikt voor mobiel

HuishoudPlaza is vanaf vandaag geschikt voor elk apparaat. De website is namelijk responsive gemaakt.

Steeds meer mensen bezoeken HuishoudPlaza op de mobiel of op de tablet. HuishoudPlaza wil graag mee in deze ontwikkeling en daarom is HuishoudPlaza vanaf vandaag responsive! 

Dat wil zeggen dat de website zich automatisch aanpast op het apparaat waarop je HuishoudPlaza bekijkt. Bezoek je onze website bijvoorbeeld op je tablet dan past de website het beeld aan op de grootte van jouw scherm. Draai je tablet maar eens naar portretmodus. En op je smartphone zul je zien dat je alleen nog maar de artikelen in beeld krijgt, zonder alle blokken die daar normaal gesproken omheen staan. Erg handig voor als je bv. een recept mee de keuken in wilt nemen. 

De komende weken voeren we nog de nodige wijzigingen uit om de ervaring op elk apparaat zo optimaal mogelijk te maken. We hopen dat deze aanpassing HuishoudPlaza nog gebruiksvriendelijker maakt. 

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 18-05-2014
Hits: 2484
Categorie: 
Over Huishoudplaza
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
responsive, apparaat, aanpassing