Volg ons via
 

Interessante artikelen sectie geopend!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Hallo iedereen,

Het interessante artikelen gedeelte is hierbij geopend!!! De bedoeling hiervan is dat als bezoekers op een andere website een artikel hebben gezien dat ook voor andere bezoekers van HuishoudPlaza.nl de moeite van het lezen waard is, ze dit kenbaar maken via dit gedeelte.

Er kan dan een korte samenvatting worden geschreven met een hyperlink naar het artikel op de andere website. Als dit door een aantal mensen wordt opgepakt dan wordt iedereen voorzien van alle leuke artikelen en berichten die er op huishoudelijk gebied op het internet staan.

In principe zijn alle onderwerpen welkom. Van dieren tot opvoeding en van de huishouding tot de auto. Als het maar leuk, handig, wetenswaardig, interessant of grappig is.

Als u een samenvatting plaatst dan zal een redactielid van HuishoudPlaza er nog even naar kijken en dan wordt het geplaatst op de website. Til hier niet te zwaar aan hoor. We willen er alleen voor zorgen dat grappenmakers geen 'rare' berichten op de website kunnen zetten.

Bij voorbaat bedankt,

Jeroen

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 10-08-2003
Hits: 3021
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig