Volg ons via
 
 

Interessante artikelen sectie geopend!

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Hallo iedereen,

Het interessante artikelen gedeelte is hierbij geopend!!! De bedoeling hiervan is dat als bezoekers op een andere website een artikel hebben gezien dat ook voor andere bezoekers van HuishoudPlaza.nl de moeite van het lezen waard is, ze dit kenbaar maken via dit gedeelte.

Er kan dan een korte samenvatting worden geschreven met een hyperlink naar het artikel op de andere website. Als dit door een aantal mensen wordt opgepakt dan wordt iedereen voorzien van alle leuke artikelen en berichten die er op huishoudelijk gebied op het internet staan.

In principe zijn alle onderwerpen welkom. Van dieren tot opvoeding en van de huishouding tot de auto. Als het maar leuk, handig, wetenswaardig, interessant of grappig is.

Als u een samenvatting plaatst dan zal een redactielid van HuishoudPlaza er nog even naar kijken en dan wordt het geplaatst op de website. Til hier niet te zwaar aan hoor. We willen er alleen voor zorgen dat grappenmakers geen 'rare' berichten op de website kunnen zetten.

Bij voorbaat bedankt,

Jeroen

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 10-08-2003
Hits: 2733
Categorie: 
Overig
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen