Volg ons via
 
 

Interessante artikelen gedeelte geopend

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Vandaag heb ik het interessante artikelen gedeelte geopend. De bedoeling hiervan is dat HuishoudPlaza.nl bezoekers elkaar op de hoogte houden van leuke, interessante, handige en wetenswaardige artikelen die op het internet verschijnen.

De gedachte hierachter is dat we op deze manier samen een groot gedeelte van het internet kunnen afspeuren en datgene wat we zien zodoende met elkaar kunnen delen. Net als de tips en de recepten eigenlijk.

Ik zou een beroep willen doen op alle bezoekers van deze site om actief bij te dragen aan de tips, recepten en interessante artikelen secties. Alleen op deze manier kunnen we van HuishoudPlaza.nl het gewenste "Voor en door bezoekers!" platform maken.

Tot mijn tevredenheid zijn er al een aantal bezoekers die dit met regelmaat doen. De website wordt pas echt een succes als nog veel meer bezoekers hieraan bijdragen!

De Webmaster

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 30-05-2004
Hits: 822
Categorie: 
Over Huishoudplaza
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
Overig
Gerelateerde artikelen