Volg ons via
 

Update huishoudplaza website

De afgelopen periode hebben we diverse verbeteringen doorgevoerd aan de website van HuishoudPlaza. Hier vind je een overzicht van de doorgevoerde verbeteringen wijzigingen.

De afgelopen periode hebben we diverse verbeteringen doorgevoerd aan de website van HuishoudPlaza.

Hieronder een overzicht:

  • Diverse aanpassingen in de lay-out van artikelen op tablets en smartphones. Deze zijn nu overzichtelijker;
  • Bij een artikel met veel reacties worden nu alleen nog maar de eerste 3 getoond. De rest kan worden bekenen door te drukken op de knop meer reacties. Hierdoor wordt duidelijker dat een bezoeker zelf ook een reactie kan plaatsen en het artikel kan delen op facebook, etc.
  • Upgrade van het CMS systeem (DNN Platform) naar versie 8. We liepen behoorlijk achter en zijn nu weer up to date. Er is nog wel een nieuwere versie, maar die moeten we eerst nog even goed testen.
  • Pagina cache feature van het nieuwe CMS ingeschakeld. Alle artikelen en forumpagina's worden na 1x ophalen in het geheugen opgeslagen, waardoor de pagina's voor de volgende bezoekers veel sneller worden ingeladen. Dit voorkomt onnodige belasting van onze server en houdt het voor de andere gebruikers ook sneller
    • Vast gebruikers dienen er rekening mee te houden dat hun wijzigingen alleen zichtbaar zijn als ze ingelogd zijn. Wijzigingen komen meestal na een uur op de website voor niet ingelogde gebruikers
  • 3 jaar geleden hebben we huishoudplaza responsive laten maken, d.w.z. de website er op elk apparaat goed uitziet. Deze opzet is flink onder handen genomen, omdat met de huidige stand van de techniek dit een stuk efficienter kan. De website zou hierdoor nu een stuk vlotter moeten reageren. 
  • Ons eigen overzicht met gerelateerde artikelen bij bv. tips vervangen door een overzicht dat Google aanlevert. De Google variant werkt sneller, omdat we deze niet op onze eigen server hoeven te bepalen. 

Flink wat wijzigingen onder de motorkap dus. De komende tijd willen we de weergave van de vraagbaak en het forum aanpakken.

Verder zijn we voornemens om de site wekelijks weer te voorzien van nieuwe artikelen en er een wekelijkse update uit te doen.

Mochten bepaalde onderdele van de website dus wat anders werken dan je gewend was dan kan dat goed te maken hebben met deze update. Mocht je iets tegenkomen dat niet naar behoren werkt dan horen we het natuurlijk graag.

    

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Door: 
Datum: 13-08-2017
Hits: 1351
Categorie: 
Over Huishoudplaza
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
huishoudplaza, verbeteringen, update