Volg ons via
 

In de toekomst mogelijk betalen voor Microsoft Messenger

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

In de gebruikersovereenkomst van de nieuwe versie van MSN Messenger houdt Microsoft de mogelijkheid open om geld te gaan vragen.

Microsoft Messenger kwam dinsdag al in het nieuws vanwege het grote aantal mailtjes dat Microsoft naar de gebruikers stuurde. Mensen met een oude versie werd hierin verzocht om een beveiligingsupdate te doen. Wie de update van Messenger installeert gaat tevens akkoord met de nieuwe licentievoorwaarden van het programma. Hierin wordt gesteld dat Microsoft het recht voorbehoud dat wanneer zij besluit om Messenger in een betaalde vorm uit te laten komen de oude versies te discontinueren. Op deze manier worden de vele messenger gebruikers haast gedwongen om over te stappen.

Gelukkig zijn er nog vele alternatieven, waarvan ICQ een heel goede is. Sinds zo ongeveer iedereen die ik ken is overgestapt op messenger gebruik ik het niet meer, maar persoonlijk zou ik het verwelkomen als dit programma weer aan populariteit wint.

Kijk op de volgende links voor meer informatie:
- Webwereld;
- The Inquirer.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 20-08-2003
Hits: 4168
Categorie: 
Computers & Internet
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig