Volg ons via
 
 

Nieuws op HuishoudPlaza - help je ons mee?

Actueel huis, tuin en keuken nieuws op HuishoudPlaza. Als iedereen eens steentje bijdraagt hebben we elke dag weer wat nieuws.

Vanaf vandaag weer dagelijks actuele wetenswaardigheden op huis-, tuin- en keukengebied. En natuurlijk allerlei andere onderwerpen die voor de lezers van HuishoudPlaza interessant zijn. Help actief mee door ons op het forum of via het invulformulier te attenderen op interessante weetjes. Wij maken dan van je suggestie van een leuk artikel.

In de beginjaren van HuishoudPlaza hadden we al een nieuwssectie. Hier wilden we actief verslag doen van allerlei interessante ontwikkelingen voor onze leden. Dat kwam helaas nooit echt van de grond. Deels door tijdgebrek, maar vooral door beperkingen in de techniek. We konden het wel plaatsen, maar het had geen prominente plek op de website.

Met deze nieuwe website hebben we technisch alles in huis om nieuws tot een prominent onderdeel te maken van HuishoudPlaza. Er is een eigen pagina die direct vanuit het menu te benaderen is. Daarnaast komt elk nieuwsbericht ook automatisch terug op de voorpagina. De nieuwste drie berichten worden uitgebreid uitgelicht. Volop in beeld dus.

Ook krijgt HuishoudPlaza dit jaar nog de mogelijkheid om te abonneren op informatie (bv. alle nieuws) en RSS feeds. Hiermee kunnen onze bezoekers het nieuws actief gaan volgen en krijgen ze bv. een e-mailtje als er een nieuw item klaarstaat. Dit maakt nog makkelijker om HuishoudPlaza te volgen.

Samen weten we namelijk meer dan één. Daarom vragen we jullie om ons actief te helpen door ons attent te maken op interessant nieuws. Dit kan in het forum, maar liever nog via het invulformulier. Deze kun je benaderen door rechtsboven op de nieuwspagina te vinden link "Draag een nieuwsbericht aan!".

Vanaf nu dus elke dag actueel nieuws op HuishoudPlaza.nl. Voor en door onze bezoekers!

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 26-06-2011
Hits: 1415
Categorie: 
Over Huishoudplaza
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
nieuws, actueel, huis, tuin, keuken