Volg ons via
 

Naar de Woonbeurs Amsterdam met korting

Woonbeurs 2011 | Bestel deze week nog kaarten voor de Woonbeurs Amsterdam met korting.

Van zaterdag 24 september tot en met zondag 2 oktober is de Amsterdam RAI veranderd in een woonparadijs voor de 19de editie van de Woonbeurs Amsterdam. Ruim 300 exposanten uit binnen- en buitenland presenteren hun nieuwste collecties. Voor woonliefhebbers hét moment om hoogstaande producten en merken voor het eerst in Nederland te bekijken.

Aan inspiratie geen gebrek op de Woonbeurs Amsterdam. Iedere dag worden verschillende activiteiten georganiseerd, zoals workshops, interieuradviessessies en presentaties in het Woontheater. Bezoekers kunnen de laatste interieurtrends zien in uiteenlopende woonstijlen.

Levensechte huizen

De bekende woonbladen vtwonen, 101 Woonideeën, Eigen Huis & Interieur, ariadne at Home en More Than Classic presenteren op de Woonbeurs Amsterdam hun levensechte huizen. De buitenbladen Home and Garden, Tuin&Co en Seasons slaan de handen ineen met een vernieuwende buitenpresentatie.

Maandag Vakdag

De Woonbeurs Amsterdam trapt feestelijk af met de Preview op vrijdagavond 23 september. Maandag Vakdag op 26 september is de grootste netwerkdag voor woonprofessionals in Nederland. Dan stroomt de Woonbeurs Amsterdam voor de derde maal vol met onder meer ontwerpers, architecten, fabrikanten, stylisten en interieurjournalisten.

Korting

Vroege vogels opgelet! Nu betaal je voor een ticket €16. Een week voor de beurs (vanaf 18 september) is de toegangsprijs €18,50.

Bestellen doe je via de website woonbeurs.nl

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 30-06-2011
Hits: 2836
Categorie: 
Evenementen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Woonbeurs 2011, Woonbeurs Amsterdam, wonen, trends, lifestyle