Volg ons via
 

Gemakkelijk schone vaatdoekjes? Doe ze in de vaatwasser!

Washplate | Gemakkelijk schone vaatdoekjes uit de vaatwasser. Nu mét kortingscode voor 25% korting!!

Gemakkelijk schone vaatdoekjes? Doe ze in de vaatwasser! 

Vaatdoekjes echt schoon wassen is relatief veel werk. Je moet de doekjes apart opsparen, samen op 90 graden wassen, ophangen, opvouwen en weer in het keukenkastje leggen. En om te voorkomen dat ze niet gaan stinken en ziekmakende bacteriën verspreiden moet je de vaatdoekjes elke dag verwisselen. Helaas geldt dat niet alleen voor de ouderwetse vaatdoek; ook microvezeldoekjes kosten gewoon veel werk. Uit onderzoek blijkt dat veel mensen het vaatdoekje regelmatig vergeten te wassen of niet op de juiste manier wassen, met alle nare gevolgen van dien. Dat kan makkelijker. En hygiënischer!

Met de Washplate ben je verlost van dit vervelende werk. En je wast de speciale microvezelfdoekjes ook nog eens schoner!De WashPlate laat je standaard in je vaatwasser staan zodat je hem bij het inruimen van de vaat vanzelf tegenkomt. Je spant het gebruikte vaatdoekje om de WashPlate en zet het terug in de vaatwasser; gewoon op de plaats van 1 bord. Laat verder de hoge temperatuur en de krachtige wasmiddelen van de vaatwasser het vaatdoekje diep reinigen. Doordat het doekje opgespannen is spoelen alle voedingsresten goed af. Dat niet alleen; hierdoor wordt 99,9998% van de bacteriën gedood! Je vaatdoekje hoeft nooit meer de keuken uit, en is vrijwel automatisch, toch iedere dag schoon.Gemakkelijker en schoner dus!Handig: bij de WashPlate krijg je standaard twee unieke microvezeldoekjes. Zo heb je er steeds één voor op het aanrecht als de ander in de vaatwasser zit.

Altijd een fris doekje! 

SPECIALE ACTIE MAART 2014:

In maart 2014 krijg je maar liefst 25% korting op je bestelling bij Washplate.nl als je de kortingscode "maart2014" ingeeft!

Dit artikel is gesponsord door Washplate.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Video
7 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 04-07-2011
Hits: 10183
Categorie: 
Huishouden
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
washplate, schoon vaatdoekje, vaatwasser, hygienisch