Volg ons via
 

Prijswinnaars bekend, prijsvraag gesloten....

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

 Recent verschenen: boek van huisman Rudolf Hunnik, met de titel Schat, zal ik de was doen? Probleemloos wassen en strijken.

Hoewel vrijwel iedereen probleemloos computers, navigatiesystemen en mobiele telefoons bedient, aarzelen veel mensen voor het gebruik van hun wasmachine, droger en strijkijzer. Deze apparaten zijn vele malen eenvoudiger te bedienen en leveren iedere keer weer een prachtig resultaat: heerlijk schoon, lekker ruikend en gestreken wasgoed…

Vooral mannen ontlopen de was- en strijkklus nogal eens. En jongeren die net op kamers gaan wonen, zijn vaak niet ingewijd in de geheimen van de fijne, witte en bonte was.

Om daarin verandering te brengen, schreef Rudolf Hunnik het boek Schat, zal ik de was doen? Met de tips uit dit boek is zelfs voor de stoerste man en het meest afhankelijke kind dat steeds terugkerende werk een fluitje van een cent!

Met een handige vlekkengids voor knoeiers!


De prijswinnaar van dit boek zijn bekend! Deze prijsvraag is gesloten.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 25-01-2007
Hits: 4017
Categorie: 
Huishoudelijk
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
boek, vlekkengids, huisman