Volg ons via
 
 

Prijswinnaars bekend, prijsvraag gesloten....

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

 Recent verschenen: boek van huisman Rudolf Hunnik, met de titel Schat, zal ik de was doen? Probleemloos wassen en strijken.

Hoewel vrijwel iedereen probleemloos computers, navigatiesystemen en mobiele telefoons bedient, aarzelen veel mensen voor het gebruik van hun wasmachine, droger en strijkijzer. Deze apparaten zijn vele malen eenvoudiger te bedienen en leveren iedere keer weer een prachtig resultaat: heerlijk schoon, lekker ruikend en gestreken wasgoed…

Vooral mannen ontlopen de was- en strijkklus nogal eens. En jongeren die net op kamers gaan wonen, zijn vaak niet ingewijd in de geheimen van de fijne, witte en bonte was.

Om daarin verandering te brengen, schreef Rudolf Hunnik het boek Schat, zal ik de was doen? Met de tips uit dit boek is zelfs voor de stoerste man en het meest afhankelijke kind dat steeds terugkerende werk een fluitje van een cent!

Met een handige vlekkengids voor knoeiers!


De prijswinnaar van dit boek zijn bekend! Deze prijsvraag is gesloten.

Je vraag nog niet beantwoord?

Je vraag niet beantwoord? Stel je vraag dan op de HuishoudPlaza vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!


Nuttig? Als je dit artikel waardevol vindt, klik dan links op het +1 icoontje om onze site te helpen.
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
De veiligheidscode wordt gebruikt om spam tegen te houden. Hiermee kunnen mensen worden onderscheiden van automatische spam scripts.
CAPTCHA Afbeelding
Vul de bovenstaande code hieronder in
Door: 
Datum: 25-01-2007
Hits: 3555
Categorie: 
Huishoudelijk
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
Print Print
 Reageer

Tags:
boek, vlekkengids, huisman