Volg ons via
 

Trend : Glamping

Glamping | lees alles over de nieuwste trend op het gebied van kamperen en vakantie vieren, namelijk Glamorous Camping

Glamping? Op het eerste oog een woord dat geen enkel beeld oproept. En toch bestaat het. Glamping is de nieuwste trend op het gebied van kamperen en vakantie vieren. Het staat voor glamorous camping. Dat is kamperen, maar dan in luxe. 

Niet meer uitpakken

Bij glamping hoe je niet eerst je caravan of vouwwagen in te pakken. Deze staat gewoon geheel ingericht voor je klaar op de vakantielocatie. En dan hebben we het niet over een eenvoudig tentje of een gammele caravan, maar de luxe versie zoals bijvoorbeeld een grote tent met een eigen keuken of douche. En uiteraard slaap je niet op een dun matrasje, maar in een comfortabel bed.

Niet alleen in Nederland

Deze nieuwste trend vind je niet alleen in Nederland. Glamping locaties vind je in veel verschillende Europese landen en op exclusieve plekken. 

Minder stress

Vooral voor gezinnen met jonge kinderen biedt Glamping een uitkomst. Veel ouders ervaren het gewone kamperen als bijzonder stressvol. Doordat bij glamping een deel van de voorbereidingen uit handen worden genomen, wordt de zomervakantie voor deze ouders weer een ontspannen aangelegenheid. 

We zijn erg benieuwd naar jullie ervaring met en mening over deze nieuwste trend op het gebied van kamperen!

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 29-06-2011
Hits: 2726
Categorie: 
Vakantie tips
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
glamping, glamorous camping, kamperen, vakantie vieren
Meer over dit onderwerp