Volg ons via
 

Capucijnerschotel

Capucijnerschotel | Recept voor een roerbakschotel met capucijners, gehakt en roerbakgroenten.

Dit is een recept voor capucijnerschotel met gehakt en roerbakgroenten.

Ingrediënten

300 gr. gehakt
Roerbakgroenten
1 rookworst
Blik capucijners
Zakje tomatensoep 

Bereidingswijze

Doe een klein beetje olie in de pan. Doe het gehakt erin en bak het rul. Als je een goeie pan hebt hoeft er geen olie bij want het gehakt is al vet genoeg. Daarna groente erbij en blijven roeren. Na ongeveer 2 minuten zakje soep erdoor roeren. Je kan er een klein beetje water bij doen maar dit hoeft niet, want door de groenten komt er al genoeg vocht vrij. Rookworst in plakjes snijden en er doorheen doen. Laat 5 minuten op zacht vuur met deksel op de pan (niet helemaal dicht) garen. Doe dan de capucijners erdoor en nogmaals ongeveer 5 à 10 minuten laten doorwarmen. Regelmatig roeren.

Verdeel de roerbak over de borden en voeg augurk of appelmoes erbij. Smakelijk eten maar. 

In totaal ben je hier ongeveer 30 min mee bezig.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 23-05-2005
Hits: 6437
Categorie: 
Roerbakken en Wokken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
capucijnerschotel, recept, roerbakken, roerbakschotel, roerbakgroenten, capucijners, gehakt