Volg ons via
 

Roergebakken garnalen met ijsbergsla

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Roergebakken garnalen met ijsbergsla
Hoofdgerecht voor 2 personen

1 krop ijsbergsla
25 gr.boter
250 gr.gepelde kreeftgarnalen
2 el tandooripaste (uit een potje)
2 el mango-chutney
1/8 ltr.Bulgaarse yoghurt

Maak de sla schoon,verwijder de stronk en snijd de krop in smalle repen.
Verhit de boter in een wok of braadpan en roerbak de sla 2 minuten.
Voeg dan de garnalen,de tandooripaste en de chutney toe en roerbak het geheel nog 1 minuut.
Schep het gerecht in een schaal en schep de yoghurt in het midden.

Lekker met mihoen of Turks brood.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 07-08-2003
Hits: 3943
Categorie: 
Roerbakken en Wokken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Garnalen, ijsbergsla, roerbakken, wokken