Volg ons via
 

Doperwtjesragout met ham en rijst

Doperwtjesragout | Recept voor ragout van doperwten en wortels met ham en verse roomkaas met kruiden.

Dit is een recept voor doperwtjesragout met ham en rijst afkomstig uit weekmenu 39.

Ingrediënten

1 pak snelkookrijst à 400 gr.
1 zak doperwtjes met worteltjes à 400 gr.
zout
2 zakjes champignonsaus
150 gr. verse roomkaas met kruiden
200 gr. hamreepjes

Bereidingswijze

Kook de rijst. Snijd de worteltjes in plakjs en kook ze 5 minuten in water met zout. Bereid de saus volgens de aanwijzingen op de verpakking. Voeg de uitgelekte worteltjes, de doperwten, de kaas en de ham toe en laat de saus 5-10 minuten zachtjes koken. 

Serveer met de rijst.

2690 kJ/640 kCal, 22 gr. eiwit, 22 gr. vet, 88 gr. koolhydraten

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 26-09-2011
Hits: 2995
Categorie: 
Varkensvlees recepten, Rijstgerechten, Schotels
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
doperwtjesragout, ragout van doperwten, doperwten en wortels, roomkaas, kruiden, rijst