Volg ons via
 

Karbonades bakken

karbonades bakken | lees hier hoe je een karbonade bereidt.

Karbonades bakken is niet moeilijk. Hoe bak je een karbonade?

Neem 4 karbonades à 125 - 150 gram. Deze bak je met 100 gram boter. Maak de boter heet en schroei hierin de karbonades dicht.  Zorg dat de pan goed heet is, want hoe sneller de karbonade dichtschroeit, hoe meer vocht er in de karbonade blijft. Zo blijft het vlees lekker mals. Bak ze daarna langzaam aan beide kanten bruin en gaar in 15 tot 20 minuten. 

Maak de jus af met water. Gebruik hiervoor warm water, want van koud water "schrikt" het vlees en dit maakt het vlees taai.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

8 reactie(s)
Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 26-05-2006
Hits: 52050
Categorie: 
Kooklessen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
karbonades bakken, karbonade klaarmaken, karbonade bereiden, karbonade niet taai, karbonade mals
Meer over dit onderwerp
Er zijn geen items beschikbaar.