Volg ons via
 

Zomerstamppot bataviasla met chorizo en kaas

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten voor zomerstamppot bataviasla met chorizo en kaas (2 personen):
750 gr aardappelen

zout en peper

1 krop Bataviasla (andere sla kan natuurlijk ook!)

150 gram chorizoworst (salami of cervelaat kan ook)

boter

200 gram spekblokjes of –reepjes

melk

geraspte kaas

half bakje tomatentapenade

 

Bereiding

Aardappelen schillen, in stukken snijden en gaar koken (eventueel met wat zout).

Ondertussen spekjes bakken, sla klein snijden en worst in reepjes.

 

Puree maken van de aardappelen, boter, melk, peper en zout.

Spekjes, sla, worst, tapenade en geraspte kaas naar smaak toevoegen.

 

Bron: originele recept uit een boekje van Inmerc bv. (Zelf tomatentapenade aan recept toegevoegd en hoeveelheid chorizo en spekjes verhoogd).

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 14-06-2006
Hits: 3548
Categorie: 
Stamppot
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig