Volg ons via
 

Gehaktballetjes in satésaus

Gehaktballetjes | Heerlijke balletjes in een verrukkelijke satesaus

400 gr. rundergehakt
4 el kruidenmix voor nasi
6 el paneermeel
1 ei
3 el zonnebloemolie
1 bakje satésaus a 280 ml
4 el gebakken uitjes
kroepoek

-------------------------------------------------------

Meng het gehakt met de kruidenmix, het paneermeel en het ei en vorm er kleine balletjes van.

bak de balletjes in de hete olie rondom bruin en in 10 minuten gaar. Doe ze over op een schaal.

Verwarm de satésaus volgens de gebruiksaanwijzing en schenk hem over de gehaktballetjes.

Garneer met de gebakken uitjes en de kroepoek.

Lekker met witte rijst, gekookte sperziebonen en plakjes komkommer.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 11-11-2013
Hits: 69
Categorie: 
Gehakt
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
gehaktballetjes, satésaus, rijst, sperziebonen