Volg ons via
 

5e kookclubrecept: Stoofpotje van Inkie18

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Stoofpotje van Ingrid (Inkie18)

Een hoeveelheid (naar eigen wens) stoofvlees in blokjes snijden een aanbakken. Een grof gesneden ui erbij (of twee) en naar smaak een teentje knoflook.

Een courgette in blokjes, een aubergine in blokjes, worteltjes in stukjes, roosjes bloemkool en broccoli. Dit alles bij het vlees voegen. Een scheut rode wijn erbij en eventueel een laurierblaadje. Zonodig nog wat water toevoegen. Dit alles lekker laten pruttelen totdat het vlees bijna uit elkaar valt. De ’zachte’ groente later toevoegen, zodat die wat bite overhouden.

De laatste 10 - 15 minuten in blokjes gesneden aardappel erbij doen (rauw). Verder kan je erin doen wat je lekker vindt bijvoorbeeld sperzieboontjes.

De volgende dag is het nog lekkerder! Maar dan zijn de zachte groenten wel echt zacht.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 30-08-2009
Hits: 1664
Categorie: 
Kookclub
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Stoofpot, stoofvlees, bloemkool, broccoli, koken, club