Volg ons via
 

Pasta met garnalen, spinazie en room van Daanie - Kookclub recept nr 8

Pasta met garnalen, spinazie en room | een lekker en gezond kookclub recept voor spiraaltjespasta met garnalen en spinazie.

Hieronder vind je het recept voor Pasta met garnalen, spinazie en room van Daanie. Dit recept is afkomstig uit onze online kookclub. 

Ingrediënten

spiraaltjespasta
kookroom (1 flesje)
verse spinazie (zak uit de koeling)
Garnalen (diepvries of vers)
champignons (1 doosje)
2 uien
3 teentjes
knoflook
oregano/tijm
visbouillon

Bereidingswijze

Zet het water op voor de pasta en kook deze volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snipper de ui en knoflook. Snij de champignons in plakjes. Verwarm een hapjespan of wok en voeg een scheutje olijfolie toe. Fruit de ui en knoflook met flink wat oregano en wat tijm en voeg de champignons toe. Als deze bruin en gaar zijn voeg je in gedeeltes de spinazie toe, even omscheppen tot de zak leeg is. Voeg vervolgens de garnalen toe. Bij verse garnalen deze bak je even mee. Bij diepvries garnalen, hier komt wat vocht bij vrij. Dit laat je even inkoken. Voeg vervolgens de kookroom toe, 1 blokje visbouillon, goed mengen en nog een paar minuten laten pruttelen. Meng de pasta door de saus en klaar is je maaltijd.

Lekker met een salade.

Eet smakelijk!

Lees meer over dit recept in onze online kookclub. Zie hier.

Meer pasta recepten vind je hier.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 30-08-2009
Hits: 23039
Categorie: 
Pasta
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Pasta met garnalen en spinazie, pasta met garnalen, pasta met spinazie, pasta recept, kookclub recept, garnalen en spinazie