Volg ons via
 

Kapucijnerschotel

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Kapucijnerschotel
Hoofdgerecht voor 4 personen

Ingrediënten:
500 gram gehakt
200 gram gerookt spek
1 literblik kapucijners
1 teentje knoflook
1 groene paprika
1 rode paprika
2 grote uien
2 afgestreken eetlepels kerriepoeder
1 eetlepel mosterd
1 blokje bouillon

Bereiden:
Bak de in dobbelsteentjes gesneden spek in weinig boter uit. Voeg hieraan toe de gesneden uien en paprika’s. Pers het teentje knoflook hierin uit en het geheel even laten sudderen. Daarna laten uitlekken in een vergiet. Gehakt in een weinig boter in een pan los maken.
 
Wanneer het gehakt gaar bruin is, de kerriepoeder en mosterd en het in weinig water opgeloste bouillonblokje toevoegen. Op het laatst de uitgelekte kapucijners en het paprika-/uien-/spekmengsel toevoegen en alles even laten opwarmen.

Het geheel serveren met een rauwkostschotel

Bron: smulweb

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 08-02-2007
Hits: 7543
Categorie: 
Schotels
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
kapucijners
Meer over dit onderwerp