Volg ons via
 

Rode paprikasalade

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Recept voor 4 personen.
 
Ingrediënten:
4 grote rode paprika’s, olijfolie, zout, knoflook
 
De oven voorverwarmen op 200 graden daarna naar 180 graden.
De paprika’s op een bakblik leggen, een beetje insmeren met olie. Laat ze 30 tot 40 minuten in de oven. Af en toe omdraaien tot ze gaar zijn.
Dek ze af met een theedoek, dan gaan ze zweten en kun je ze makkelijker pellen.
Pel de paprika’s als ze wat zijn afgekoeld. Haal de pitjes eruit en snijd de paprika’s in reepjes.
Doe de reepjes in een kom. Wat olijfolie, zout en knoflook eroverheen. Koud serveren.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 09-03-2007
Hits: 2709
Categorie: 
Salades
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
oven, paprika&rsquo, s, olijfolie, knoflook