Volg ons via
 

Ku Lo Yuk

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ku Lo Yuk

Ingrediënten:
500 gram in dobbelstenen gesneden varkenshaas
6 teentjes knoflook
1 afgestreken eetlepel fijngesneden selderij
1 afgestreken eetlepel fijngesneden prei
4 eetlepels bloem
zout en peper naar smaak
water
reuzel

Bereiden:
Maak van de bloem, de fijngewreven knoflook, de selderij, de prei, water, zout en peper, een mooi glad papje. Haal alle stukjes varkensvlees door dit beslag , zodat ze goed bedekt zijn. Daarna nog even door wat droge bloem en bak ze mooi goudgeel en krokant.

Ingrediënten bijbehorende saus:
1 1/2 kopje water
4 eetlepes azijn
5 eetlepels keukenstroop
10 grofgesneden gemberbolletjes en de aanhangende siroop
1/4 in blokjes gesneden ananas
1 in blokjes gesneden sinaasappel
1/2 rode paprika in reepjes gesneden
2 afgestreken eetlepels maizena

Bereiden:
Smelt de keukenstroop heel voorzichtig tot karamel onder toevoeging van water en azijn. Je bindt het geheel met de maizene en voegt daarna de gember, ananas, sinaasappel en paprika toe.

Met dank aan M@ria

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 03-04-2007
Hits: 2470
Categorie: 
Varkensvlees recepten
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
varkenshaas, saus, varkensvlees