Volg ons via
 

Indisch sausje

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Indisch sausje

Ingrediënten:
3 eetlepels olie
1 fijngesnipperde ui
2 teentjes knoflook uit de pers
1 blad daan salam
1 theelepel sambal
1 theelepel laos
1/2 theelepel trassi
1 theelepel tamarinde
3 eetlepels heet water
1 theelepel suiker
25 gr santen (blok)

Bereiden:

Ui, knoflook en daan salam in de olie fruiten tot de ui glazig is. Sambal, laos, trassi, tamarinde en water toevoegen (indien nodig, iets meer water).
Als het geheel gaar is, op heel laag vuur zetten en de santen erdoor mengen.

Serveren met gekookte eieren of bij groenten

Met dank aan Kniertje

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 18-03-2007
Hits: 2215
Categorie: 
Sauzen en Dressings
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
eieren, groenten, salam, sambal, laos, trassi, tamarinde, santen