Volg ons via
 

Restjes groente in de soep

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Restjes groente in de soep


Van restjes groente (broccoli, spruitjes, peentjes, bloemkool) kun je in een handomdraai een goed gevulde kop soep maken.
  • Kook de groente met een 1/2 ltr. water, een half bouillontablet of een theelepel bouillonpoeder gaar op het vuur of in de magnetron.
  • Wil je liever een gebonden soep, voeg er dan een overgebleven gekookte aardappel aan toe.
  • Je kunt de soep op smaak brengen met bijvoorbeeld kerrie, paprikapoeder of geraspte kaas.
Met dank aan Marianneke
 

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 20-02-2008
Hits: 2883
Categorie: 
Soepen
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
broccoli, spruitjes, peentjes, bloemkool, soepgroente