Applecrumble met crème fraiche
Geen samenvatting aanwezig bij conversie.
Applecrumble met crème fraiche
Ingrediënten:
175 gram bloem
50 gram basterdsuiker
zout
100 gram zachte boter
50 gram krokante muesli naturel
4 appels
1 eetlepel kristalsuiker
1 theelepel kaneel
1 bekertje crème fraiche (125 ml)
Bereiden:
Kneed de bloem, basterdsuiker, zout, boter en muesli tot een grof kruimeldeeg en laat het 30 minuten in de koelkast rusten.
Verwarm de oven voor op 190 graden (hetelucht 175 graden).
Schil de appels, snijd ze in vieren en verwijder het klokhuis. Snijd de appelkwarten in stukjes en meng deze met de kristalsuiker en kaneel.
Schep het appelmengsel in een ingevette ovenschaal, bedek dit met kruimeldeeg en bak de applecrumble in het midden van de oven in ca 30 à 40 minuten goudbruin en gaar.
Verdeel de warme applecrumble over 4 borden en serveer bij elk bord een eetlepel crème fraiche.
Bron: Tijdschrift Lekker Leven van Super de Boer
Je vraag niet beantwoord?
Stel je vraag dan op onze
vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig
en inloggen is niet vereist!
Toon meer reacties...
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.
Interessante artikelen