Volg ons via
 

Pannenkoek met kaas

Geen samenvatting aanwezig bij conversie.

Ingredienten:
- Jong belegen kaas (80 gram per persoon)
 
Bereidingswijze
  • Verhit de koekenpan met een klontje boter/scheutje olie;
  • Laat een lepel beslag in de pan lopen;
  • Op een zacht vuur;
  • Na enkele seconden enkele plakken kaas in de pan;
  • Leg de pannenkoek op een bord als de bovenkant droog is;
  • Zet het bord in de magnetron tot zich een dun korstje heeft gevormd;
  • Serveer met stroop,suiker of jam.

Je vraag niet beantwoord?

Stel je vraag dan op onze vraagbaak en laat onze bezoekers met je meedenken. Het is echt heel eenvoudig en inloggen is niet vereist!

Toon meer reacties...
Laat een bericht achter
De naam die je hier invult wordt weergegeven bij de reactie.
Je e-mail adres is nodig voor het verwerken van de reactie, maar wordt niet getoond op de website.
ReCaptcha wordt gebruikt om het plaatsen van spam op deze website tegen te houden. Hiermee kunnen we mensen onderscheiden van malafide scripts.
Volg HuishoudPlaza via Facebook of onze nieuwsbrief. Klik hier om je aan te melden.

Interessante artikelen

Door: 
Datum: 15-08-2003
Hits: 4569
Categorie: 
Pannenkoeken
Artikel acties:
 Plaats jouw tip
 Reageer

Tags:
Overig